Ubisoft otvorio vrata novim gejming mogućnostima za PlayStation igrače!

Ubisoft otvorio vrata novim gejming mogućnostima za PlayStation igrače!
19. oktobar 2023. 38 pregleda

Ubisoft otvorio vrata novim gejming mogućnostima za PlayStation igrače!

Nedavna akvizicija Activision Blizzarda od strane Xbox porodice izazvala je veliku euforiju među gejmerima, posebno onima koji koriste Xbox Game Pass pretplatničku uslugu. Međutim, mnogi su se zapitali šta će se desiti sa PlayStation igračima, s obzirom na to da Game Pass nije dostupan na ovoj platformi. Ohrabrujuće vesti stižu iz Ubisofta, čija bi inicijativa mogla promeniti dinamiku gejming industrije!

Ubisoft

Ubisoft je nedavno objavio važan dogovor koji će omogućiti PlayStation igračima da pristupe igrama koje pripadaju Activision Blizzardu putem Ubisoftove pretplatničke usluge, poznate kao Ubisoft+. Ova vest je ozarila oči gejmera širom sveta, jer sada postoji nada da će i oni moći da uživaju u igrama koje su postale deo Xbox Game Pass ponude. Međutim, detalji ovog dogovora još uvek nisu potpuno jasni. Postoji spekulacija da bi prava mogla biti ograničena samo na streaming igara putem pretplate. Ovo bi bilo u skladu sa sporazumom koji je Ubisoft postigao sa Microsoftom i britanskim regulatorima tržišta. Prema ovom dogovoru, Ubisoft će imati pravo da lansira igre Activision Blizzarda na streaming platformama tokom narednih 15 godina.

Ubisoft

Ova vest donosi novu nadu PlayStation gejmerima, koji sada mogu očekivati širok spektar igara, uključujući popularne naslove iz sveta Activision Blizzarda. Osim što otvara nova vrata igračima, ova inicijativa takođe pokazuje kako se gejming industrija kontinuirano menja i prilagođava kako bi zadovoljila potrebe različitih zajednica širom sveta. Ubisoft, kao dugogodišnji lider u industriji, nastavlja da pomera granice i donosi inovacije koje koriste svim gejmerima. Njihova posvećenost igračima i želja da stvore inkluzivno iskustvo za sve gejming entuzijaste čini ih ključnim igračem u ovoj dinamičnoj industriji. Gejmeri širom sveta mogu sa uzbuđenjem iščekivati budućnost, punu uzbudljivih naslova i mogućnosti. Budućnost gejminga je svetla i puna mogućnosti, a Ubisoft je jedan od ključnih nosilaca te svetlosti.

Prati naš blog za više informacija!

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.