Ubisoft usputno najavio The Division 3!

Ubisoft usputno najavio The Division 3!
25. septembar 2023. 114 pregleda

Ubisoft usputno najavio The Division 3!

U press saopštenju povodom imenovanja Juliana Gerightyja, kreativnog direktora igre Star Wars Outlaws, za izvršnog producenta u okviru sveta Tom Clancy's The Division, saznali smo nešto što će sigurno obradovati fanove ovog popularnog serijala. Da, dobro si pročitao, Ubisoft je sasvim usputno najavio The Division 3!

The Division 3

Julian Gerighty, čovek koji nam donosi Star Wars Outlaws, preuzima ulogu izvršnog producenta za sve igre vezane za The Division franšizu. To uključuje nadgledanje svih igara pod imenom The Division: The Division 2, The Division Heartland, mobilnu igru The Division Resurgence, i, što je najinteresantnije, The Division 3, što je Ubisoft spomenuo usputno u saopštenju povodom Gerightyjevog novog posla. Iz Massive Entertainment, studija koji stoji iza Star Wars Outlaws i The Division 2, stiže informacija da se trenutno aktivno gradi tim za razvoj The Division 3. Što se tiče Gerightyjevog trenutnog projekta, otvorenog sveta Star Wars igre Outlaws, Ubisoft ističe da će ostati potpuno posvećen toj igri i da će raditi na njoj do njenog izlaska pre nego što preuzme novu ulogu.

Važno je napomenuti da je The Division 3 još uvek u veoma ranom razvoju, što objašnjava ovu neformalnu najavu - još uvek nema trejlera ili umetničkih dela koje bi podelili sa zajednicom. Videli smo slične kratke najave drugih velikih razvojnih timova u poslednjim godinama. Blizzard, na primer, prošle godine je najavio da radi na igri preživljavanja bez davanja imena, što smo tada protumačili kao napor za privlačenje talenata. Julian Gerighty ima impresivan radni staž u Ubisoftu, uključujući rad na drugim glavnim igrama iz The Division serijala, kao i igrama iz Tom Clancy serijala poput Splinter Cell i Ghost Recon, The Crew i Watch Dogs. On je bio deo kompanije već 25 godina, a poslednjih 10 godina proveo je u Massive Entertainment studiju.

The Division 3

The Division i The Division 2 su bili Ubisoftov odgovor na popularne igre u stilu Destiny 2, ali smeštene u bliskoj budućnosti sa vojnom tematikom i postavkom u Njujorku i Vašingtonu, umesto u svemiru. Iako smo voleli The Division 2 koji je izašao 2019. godine, nikada nije dostigao popularnost Bungie-evog SF FPS-a, Destiny 2, koji je postao besplatan za igranje iste godine kada i The Division 2. Možda je treći put taj koji će ih vinuti u visine? Verovatno će proći neko vreme pre nego što čujemo nešto značajno o The Division 3, s obzirom na to da Massive sada tek regrutuje tim za ovu igru, a Gerighty neće promeniti fokus sve dok Star Wars Outlaws ne izađe. To se očekuje negde sledeće godine.

Prati naš blog za više informacija o ovom naslovu!

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.