Star Wars Outlaws - Ubisoft najavljuje ogromne svetove za istraživanje!

Star Wars Outlaws - Ubisoft najavljuje ogromne svetove za istraživanje!
24. jul 2023. 121 pregleda

Star Wars Outlaws - Ubisoft najavljuje ogromne svetove za istraživanje!

Ubisoft je nedavno otkrio zapanjujuće detalje o svojoj nadolazećoj igri Star Wars Outlaws. Ovaj otvoreni svet inspirisan popularnim svetom Star Wars-a obećava veličanstvena putovanja kroz planete koje će zauzimati ogromne površine za istraživanje. Iako neće imati toliko planeta kao Starfield, iz Ubisofta poručuju da će svaka pojedinačna planeta biti izuzetno prostrana i opsežana.

Kreativni redatelj igre, Julian Gerighty, otkrio je u intervjuu za magazin EDGE kako će pojedine planete u Star Wars Outlaws igri biti veličine 2-3 regije iz poznate igre Assassin's Creed Odysseya. Za one koji nisu igrali ovu igru, Assassin's Creed Odysseya je poznata po svojoj ogromnoj mapi, koja ti oduzme više od 30 minuta putovanja da bi prešao sa jednog kraja na drugi.

Star Wars Outlaws

Ono što čini ove planete u Star Wars Outlaws posebnim jeste činjenica da su pažljivo dizajnirane i izrađene ručno, bez upotrebe proceduralnog generisanja. To znači da svaka lokacija na ovim planetama ima unikatan dizajn i pažljivo osmišljene detalje, pružajući igračima autentično i zapanjujuće iskustvo istraživanja.

Iako broj planeta koji će biti dostupni u igri još uvek nije otkriven, iz Ubisofta su naglasili da neće biti toliko velik kao u Starfield-u. Međutim, ova odluka omogućava razvojnom timu da se fokusira na kvalitet i dubinu svake pojedinačne planete, što će igračima pružiti nezaboravno iskustvo.

Star Wars Outlaws

Jedna od značajnih stvari koja će obogatiti igru jeste sistem reputacije. Igrači će imati mogućnost gradnje reputacije za svog lika, što će uticati na igru na različite načine. Osim što će reputacija otključavati ekskluzivne zadatke i popuste kod trgovaca, ona će takođe uticati na to kako će te doživljavati NPC-ovi u igri. Prema Gerighty-ju, ukoliko tvoj lik ima lošu reputaciju, plaćenici će loviti tvog lika po planeti, pružajući igračima dodatni izazov i uzbuđenje.

Star Wars Outlaws

Igra Star Wars Outlaws obećava nezaboravno iskustvo u najpoznatijem svetu naučne fantastike. Ogromni i detaljno osmišljeni svetovi pružiće igračima neograničene mogućnosti istraživanja i avanture. Iako datum izlaska još uvek nije potvrđen, ove informacije samo podstiču uzbuđenje i iščekivanje među ljubiteljima Star Wars univerzuma i video igara. Prati naš blog za sve dodatne informacije!

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.