Kevin Afgani - Novi glas Super Marija i Luiđija!

Kevin Afgani - Novi glas Super Marija i Luiđija!
19. oktobar 2023. 78 pregleda

Kevin Afgani - Novi glas Super Marija i Luiđija!

Nakon više od dve decenije vernog služenja, Čarls Martinet je predao krunu. Naš omiljeni vodoinstalater na svetu, Super Mario, sada ima novi glas - Kevin Afgani. Ova vest odjeknula je gejming zajednicom kao grom iz vedra neba, a fanovi iščekuju kako će novi glas doneti sveže vibracije u svet Super Maria i Luiđija!

Novi glas Super Marija i Luiđija

Kevin Afgani, koji je prepoznat po glasanju za lik Arnolda u popularnoj video-igri Genshin Impact, sada će preuzeti uloge oba ikonična lika. On je izrazio svoju neverovatnu ponosnost zbog prilike da oživi ova dva legendarna karaktera. Njegova sposobnost da unese dubinu i emocije u likove pružiće novu dimenziju avanturama Super Maria i Luiđija. Prvi trag o promeni glasa primećen je tokom leta, kada je objavljen trejler za nadolazeću igru Super Mario Bros. Wonder, koja će biti dostupna od 20. oktobra. Fanovi su bili brzi da uoče razlike u načinu na koji Afgani interpretira ove likove, što je izazvalo uzbuđenje i spekulacije širom sveta.

Novi glas Super Marija i Luiđija

Čarls Martinet, koji je vešto dao glas Super Mariju dugi niz godina, sada predaje štafetu mladom talentovanom glumcu. Njegovo nasleđe ostaje neizbrisivo, ali sada je vreme za novu eru u Super Mario svetu. Ova promena ne samo da obeležava novi početak za Super Maria i Luiđija već i ukazuje na dinamičnost gejming industrije. Svaka promena donosi sa sobom nove izazove i mogućnosti i ova smena glasova je još jedan korak napred u raznolikosti i svežini sveta omiljenih likova. Očekujemo uzbuđujuće trenutke i nezaboravne dijaloge koji će nas zabavljati i inspirisati u budućim Super Mario igrama.

Poruči svoj primerak Super Mario Bros. Wonder igre na vreme!

Pogledaj ponudu

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.