Resident Evil 4 Remake je najprodavanija igra u martu!

Resident Evil 4 Remake je najprodavanija igra u martu!
21. april 2023. 70 pregleda

Resident Evil 4 Remake je najprodavanija igra u martu!

Prema zvaničnim podacima, najprodavanija igra prošlog meseca je Resident Evil 4 Remake, kada bismo gledali američko tržište. Pored brojki za ovaj naslov, na vrhu liste za najprodavaniji hardver prošlog meseca se nalazi PlayStation 5.

Iako smo svi čekali novi naslov Resident Evil-a da izađe, u martu smo imali prilike da testiramo i WWE 2k23, kao i MLB: The Show 23. Igra koja svakako nadmašuje sve cifre je Hogwarts Legacy, koji je uspeo da zaobiđe ove sportske naslove, ali i dalje ne dovoljno da bude na prvom mestu. Prema poslednjim brojkama, Hogwarts Legacy je i dalje najprodavanija igra ove godine, a iza nje se nalaze i ovi naslovi: Call of Duty: Modern Warfare 2, The Last of Us: Part 1, FIFA 23, WWE 2K23, Elden Ring, Madden NFL 23, i Mario Kart 8.

Do sada smo u ovoj godini dobili veliki broj zanimljivih igara, kao i gedžeta za naše konzole, ali prema poslednjim informacijama, prodaja hardvera je povećana za 10% u odnostu na prethodnu godinu. Verujemo da je veliki povod ovoga to što je PlayStation 5 konzola napokon dostupna i nema više čekanja za istu.

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.