Mračna budućnost Silent Hill-a - Remake, interaktivna serija i još mnogo toga!

Mračna budućnost Silent Hill-a - Remake, interaktivna serija i još mnogo toga!
8. novembar 2023. 100 pregleda

Mračna budućnost Silent Hill-a - Remake, interaktivna serija i još mnogo toga!

Konami je nedavno održao kvartalni poziv za zaradu i otkrio da su u pripremi brojna izdanja Silent Hill remake-a. Ovo je vest koja će obradovati sve ljubitelje kultne igre, jer se očekuje da će popularni naslov dobiti savremeni preobražaj.

Silent Hill

U njihovom izveštaju o zaradi, Konami je potvrdio da rade na više projekata, uključujući Metal Gear Solid: Snake Eater, koji će verno rekreirati priču, likove i dizajn igre Metal Gear Solid 3: Snake Eater, jednog od najomiljenijih naslova u Metal Gear serijalu. Pored toga, Konami priprema rimejkove i potpuno nove naslove u Silent Hill franšizi, koja je poznata kao jedna od najužasnijih i najintrigantnijih psiholoških horor igara. Jedan od timova koji radi na ovom uzbudljivom projektu je Bloober Team, koji trenutno radi na Silent Hill 2 Remake. Iako zvaničan datum izlaska još uvek nije objavljen, očekuje se da će igra biti dostupna početkom 2024. godine. Ova vest je sigurno dovoljna da probudi uzbuđenje kod svih fanova koji su čekali da ponovo zakorače kroz mračne hodnike Silent Hill-a.

Silent Hill

Pored toga, Konami je najavio i interaktivnu striming seriju pod nazivom Silent Hill: Ascension, koja je već započeta ranije ove nedelje. Ova serija će pružiti jedinstveno iskustvo ljubiteljima horor žanra, omogućavajući im da se dublje upuste u mračni svet Silent Hill-a. Konami radi i na drugim projektima kao što su Silent Hill F i Silent Hill Townfall, što znači da će svet Silent Hill-a doživeti pravu renesansu u narednim godinama.

Sada, ti imaš priliku da se vratiš u ovaj ikonični horor svet i doživiš ga kao nikada do sada. Poruči svoj primerak SIlent Hill 2 naslova na vreme!

Pogledaj ponudu

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.