Quantic River - Nova cyberpunk avantura - Iza virtuelne zavese 2.5D sveta!

Quantic River - Nova cyberpunk avantura - Iza virtuelne zavese 2.5D sveta!
28. novembar 2023. 57 pregleda

Quantic River - Nova cyberpunk avantura - Iza virtuelne zavese 2.5D sveta!

Cyberpunk žanr postaje sve značajniji, a nova igra koja će zasigurno privući pažnju ljubitelja ovog stila je Quantic River.

Quantic River - Nova Cyberpunk avantura - Iza virtuelne zavese 2.5D sveta!

Futuristički distopijski svet

Quantic River nas vodi u futuristički distopijski svet gde tehnologija i korporacije vladaju životima ljudi. Smeštena u 2.5D format, igra pruža jedinstveni vizuelni doživljaj sa živopisnim krajolicima, stilizovanim okolinama i pažljivom umetničkom direkcijom koja oživljava svaki deo ovog virtuelnog sveta.

Kibernetičke augmentacije

Kako bi preživeli u ovom nemilosrdnom okruženju, igrači će moći da unaprede svog lika kroz kibernetičke augmentacije. Ova poboljšanja ne samo da će povećati borbenu efikasnost lika već i otvoriti nove puteve za istraživanje i rešavanje izazova.

Borba sa katanom

Sistem borbe sa mačem u Quantic River naslovu je jedan od ključnih elemenata igre. Fokusiran na pariranje, blokiranje, defleksije i kontranapade, donosi dinamičnost i dubinu borbenom iskustvu. Svaki duel postaje izazov, a preciznost u izvođenju poteza će biti ključna za uspeh.

Quantic River - Nova Cyberpunk avantura - Iza virtuelne zavese 2.5D sveta!

Uništavanje

Quantic River ne samo da nudi izazovnu borbu već i interaktivno okruženje koje možeš uništavati. Elementi poput svetala, konstrukcija i drugih objekata ne samo da pružaju vizuelno zadovoljstvo već i utiču na samu dinamiku igre.

Hakovanje i istraživanje

Kroz različite avanture, igrači će imati priliku da koriste svoje hakerske veštine kako bi otključali nova područja, deaktivirali sigurnosne sisteme i rešili zagonetke. Ovo dodaje dodatnu dimenziju igri, omogućavajući igračima da biraju između suptilnog hakovanja i direktnog suočavanja sa opasnostima.

Quantic River obećava uzbudljivo putovanje kroz cyberpunk distopiju. Sa jedinstvenim kombinovanjem borbe, istraživanja, hakovanja i vizuelnog doživljaja, ova igra se postavlja kao nešto novo u svetu video igara. Sa Kickstarter kampanjom na vidiku, imamo razloga da budemo uzbuđeni i da očekujemo da će Quantic River pružiti nezaboravno iskustvo ljubiteljima cyberpunk žanra širom sveta.

Prati naš blog za više informacija o ovom naslovu!

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.