Nier - Automata - Nastavak u izradi - Šta možemo očekivati?

Nier - Automata - Nastavak u izradi - Šta možemo očekivati?
28. novembar 2023. 37 pregleda

Nier - Automata - Nastavak u izradi - Šta možemo očekivati?

Prošlo je šest godina od izlaska kultne igre Nier: Automata, a fanovi i dalje čekaju nastavak. U najnovijem intervjuu sa japanskim sajtom 4Gamer, Yosuke Saito, producent Nier serijala, otkrio je da Yoko Taro, kreativni um iza Nier sveta, trenutno radi na novom Nier projektu.

Nier - Automata - Nastavak u izradi - Šta možemo očekivati?

O novom projektu:

Saito je naglasio da Yoko Taro i on rade na odvojenom projektu vezanom za Nier serijal. Očekuje se da će više informacija o ovom projektu biti otkriveno negde tokom sledeće godine.

Uspeh Nier: Automata naslova

Nier: Automata je bio revolucionaran, donoseći svežinu i inovacije u svet igara. Sa izuzetnim prijemom od strane igrača i kritičara, postavio je visoke standarde za nastavak.

Šta očekivati?

Pitanje koje svi postavljaju je - šta možemo očekivati od novog Nier projekta? Hoće li biti direktni nastavak Nier: Automata ili će nas odvesti u potpuno novo iskustvo sa novim likovima i pričom?

Nier: Automata Legacy

Nier: Automata nije samo igra, postala je kulturni fenomen sa izletima u anime serije, pozorišne predstave i široku lepezu proizvoda sa temama iz igre.

Očekivanja fanova

Fanovi nestrpljivo čekaju da saznaju više o novom Nier projektu i nadaju se da će dobiti još jedno nezaboravno iskustvo sa jedinstvenim obrtima i dubokom pričom koja karakteriše Nier svet. S obzirom na sve ovo, jedno je sigurno - Nier svet će nas opet zavesti svojom jedinstvenošću i dubinom, a fanovi već broje dane do zvaničnih otkrića sledeće godine.

Prati naš blog za više informacija o ovom naslovu!

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.