Mortal Kombat 1 - PS5 Kollectors Edition - Ekskluzivni dodaci za prave fanove!

Mortal Kombat 1 - PS5 Kollectors Edition - Ekskluzivni dodaci za prave fanove!
8. septembar 2023. 160 pregleda

Mortal Kombat 1 - PS5 Kollectors Edition - Ekskluzivni dodaci za prave fanove!

Najnoviji hit koji uzbuđuje gamere širom sveta, Mortal Kombat 1 (2023), sada dolazi u spektakularnom izdanju - PS5 Mortal Kombat 1 - Kollectors Edition. Ovaj kolekcionarski paket donosi ne samo nezaboravno iskustvo igranja, već i ekskluzivne dodatke koji će oduševiti fanove ovog legendarnog univerzuma!

PS5 Mortal Kombat 1 - Kollectors Edition

Ponovno rođeni Mortal Kombat univerzum

Mortal Kombat je kultna franšiza koja je odavno osvojila srca igrača širom sveta. Ali sada, 2023. godine, imamo priliku da se vratimo u ovaj svet sa potpuno novim pogledom. Ovaj put, univerzum je stvoren pod budnim okom boga vatre, Liu Kanga. Očekuj uzbudljivu priču, spektakularne borbe i nezaboravne završne udarce.

Inovativni borbeni sistem

Mortal Kombat 1 (2023) donosi revolucionaran borbeni sistem koji će te ostaviti bez daha. Svaki detalj je pažljivo smišljen kako bi pružio ne samo izazov igračima već i neopisivu zabavu. Osetićeš svaki udarac, svaki okret, kao da si deo samog meča.

Epohalni načini igre

Osim uzbudljivih borbi, ova igra nudi raznovrsne načine igre koji će ispuniti svaku tvoju potrebu za akcijom. Duboka kampanja sa nepredvidljivim obrtima će te uvući u priču univerzuma Mortal Kombata kao nikada pre.

Fatality

Fatality, legendarni završni udari, su sada spektakularniji i brutalniji nego ikada pre. Pobedi protivnika i zatvori meč na način koji će te ostaviti bez daha i podsećati na snagu tvog lika.

Borba za osvetu

Priča nas vodi kroz svet koji je Liu Kang stvorio kao simbol mira, ali invazija Shang Tsunga je iznenadila sve. Uprkos Liu Kangovoj predanosti, on se mora suočiti sa nemilosrdnom osvetom. I ovoga puta, sudbina sveta je u tvojim rukama.

Hoćeš li preživeti ili pasti pod teretom prošlosti?

Kameo borci - Tvoj ključ do pobede

Mortal Kombat 1 (2023) dodaje dubinu taktičkim odlukama u borbi, omogućavajući ti da izabereš Kameo borce koji će ti pružiti dodatne strategijske prednosti. Svaki od ovih boraca donosi jedinstvene sposobnosti i taktike u borbi, dajući ti više opcija za trijumf nad svojim protivnicima.

PS5 Mortal Kombat 1 - Kollectors Edition

PS5 Mortal Kombat 1 - Kollectors Edition

Sada, najuzbudljivija vest za prave ljubitelje Mortal Kombat-a - PS5 Mortal Kombat 1 - Kollectors Edition.

Ovaj kolekcionarski paket uključuje:

  • Igru
  • Igrivog borca Shang Tsunga kao preorder ekskluzivu
  • 6 novih igrivih boraca
  • 5 novih Cameo boraca
  • 1 Week Early Access za DLC likove
  • Jean-Claude Van Damme skin za Johnny Cage borca
  • 2700 Zmajevih kristala (In-Game Currency)
  • Liu Kang skulptura koja svetli u mraku
  • Ekskluzivna metalna kutija
  • Kolekcionarska kutija
  • Corsa art slike inspirisane Mortal Kombat-om 1

PS5 Mortal Kombat 1 - Kollectors Edition

Ovo je prilika koju ne želiš da propustiš. Poruči svoju kopiju PS5 Mortal Kombat 1 - Kollectors Edition i zaroni u najveći sukob svih vremena. Postani legenda Mortal Kombat sveta i pokaži svoju hrabrost i veštinu u ovoj krvavoj odiseji. Ova ponuda je ograničena, zato se pripremi za borbu za opstanak i osiguraj svoj primerak odmah!

Pogledaj ponudu

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.