Mortal Kombat 1 – prvi gameplay!

Mortal Kombat 1 – prvi gameplay!
9. jun 2023. 127 pregleda

Mortal Kombat 1 – prvi gameplay!

Posle mnogih glasina, NetherRealm Studios je konačno otkrio Mortal Kombat 1 prošlog meseca. Kao što naslov implicira, igra je donekle povratak osnovama serije, barem u pogledu likova i priče, sa fokusom na stare favorite kao što su Liu Kang, Scorpion, Sub-Zero, Raiden, Kung Lao, Kitana, Mileena, Shang Tsung i Johnny Cage. Ono što nismo videli tokom najave igre je bio gameplay, pri čemu je debitantski trejler Mortal Kombat 1 bio čisto filmski.

Tokom Summer Game Fest 2023 događaja, prvi put smo pogledali Mortal Kombat 1 u akciji, i iznenađenje, igra izgleda izuzetno krvavo! Trejler nudi neke klasične obračune, uključujući Kung Lao protiv Sub-Zero, Mileena protiv Kitane i još mnogo toga, kao i pogled na novi „Kameo“ sistem. U suštini, kada kreneš u borbu, biraš glavnog lika kao i Kameo rezervnog borca, kojeg možeš pozvati u bitku u bilo kom trenutku pritiskom na jedno dugme.

Izgleda impresivno! Između Mortal Kombata 1 i nedavno objavljenog Street Fighter 6, ljubitelji borbenih igara imaju dobar tretman ove generacije.

Želiš da znaš više o Mortal Kombat 1 igri? Evo kratkog pregleda ključnih karakteristika igre:

  • To nam je u krvi - Otkrij preporođeni Mortal Kombat univerzum koji je stvorio Bog vatre Liu Kang. Mortal Kombat 1 uvodi novu eru kultne franšize sa novim borbenim sistemom, načinima igre i fatalitijima!
  • Immersive Story Campaign - Bori se kroz potpuno novu priču u kojoj se pojavljuju tvoji omiljeni Mortal Kombat likovi kakve nikada ranije nisi video.
  • Kameo borci - Izaberi iz jedinstvenog spiska Kameo borbenih partnera koji će ti pomoći u borbi.

*Zbog brutalnosti trejlera, moraš otići na YouTube link kako bi ga pogledao. 

Poruči svoj primerak na vreme!

Kupi odmah

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.