Mortal Kombat 1 - Isprobaj beta verziju – Nove borbe nam stižu!

Mortal Kombat 1 - Isprobaj beta verziju – Nove borbe nam stižu!
31. jul 2023. 32 pregleda

Mortal Kombat 1 - Isprobaj beta verziju – Nove borbe nam stižu!

Imamo sjajne vesti za sve vas koji jedva čekate da se suočite sa novim izazovima Mortal Kombat 1! Nakon intenzivnog zatvorenog testiranja, konačno smo saznali datum prvog "otvorenog" beta testiranja koje će se održati između 18. i 21. avgusta. Ovo je prilika da iskusiš prave borbe, osetiš adrenalin i pridružiš se bici za vrhunsku dominaciju.

MK

Ipak, kako bi imao pristup ovom uzbudljivom beta testiranju, potrebno je da unapred naručiš igru za tvoju PlayStation 5 ili Xbox Series konzolu. Ovo "pre-order beta" testiranje obećava nezaboravno iskustvo, ali budi spreman jer su borbe oštre i konkurencija žestoka!

Dok čekamo da se upustimo u ovu borilačku avanturu, ne možemo a da ne primetimo značaj datuma 18. avgusta. Taj dan ima posebnu simboliku jer je pre tačno 28 godina na isti datum lansiran prvi film Mortal Kombat, postavljajući temelje ovog izuzetnog serijala. Takođe, 18. avgust je i rođendan majke kreatora samog serijala, što dodatno budi osećaj posebnosti i povezanosti.

Napetost neće opadati ni nakon beta testiranja, jer nas očekuje svečani izlazak igre mesec dana kasnije, 19. septembra. Taj dan je zabeležen u kalendarima svih ljubitelja igara jer će Mortal Kombat 1 biti dostupan za PC, PS5, XBSX/S i Nintendo Switch platformama. To znači da će širom sveta igrači moći da uđu u arenu i testiraju svoje veštine protiv dostojnih protivnika.

MK

Pripremi se za epske borbe, spektakularne specijalne poteze i napetu akciju koja će te držati prikovanog za ekran. Mortal Kombat 1 je spreman da te izazove, da probudi tvoju borilačku strast i odvede te na nezaboravan put pun adrenalina i uzbuđenja.

*Zbog brutalnosti video zapisa, moraš otići na YouTube linkove kako bi ih pogledao. 

Dakle, spremi se da se pridružiš legendi, prihvati izazov i postani šampion Mortal Kombat sveta. Očekujemo te na bojnom polju, spremnog za borbu! Poruči svoj primerak na vreme!

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.