Mortal Kombat 1 dobija nova pojačanja!

Mortal Kombat 1 dobija nova pojačanja!
31. avgust 2023. 199 pregleda

Mortal Kombat 1 dobija nova pojačanja!

Uzbuđenje raste jer su nam predstavili četiri nova lika, na ovogodišnjem Gamescom festival, koji će se pridružiti već impozantnom rosteru igre. Dva od njih su potpuno novi borci - Sindel i General Shao, dok su druga dva nova lica - Motaro i Shujinko, poznati iz prethodnih serijala, donoseći još dublje uživanje u igri.

MK1

Ove vesti prate najnoviji trejler za ovu nadolazeću borilačku igru, koji nam prikazuje brutalnu akciju lomljenja kostiju sa oba nova lika. Ako želiš da vidite akciju iz prve ruke, trejler je dostupan za gledanje. Sindel i General Shao su sveži dodaci koji se pridružuju već bogatom krugu likova u okviru predstojećeg reboota Mortal Kombat franšize. Pored ovih novih dodataka, prethodno objavljeni likovi koji će biti dostupni od dana izlaska, 14. septembra, uključuju poznata imena kao što su Reptile, Geras, Sektor, Frost, Scorpion, Li Mei, Liu Kang, Mileena, Quan Chi, Smoke i Sub-Zero. Uzbudljivo je čuti i potvrdu da će Homelander, Peacemaker i Omni-Man biti među prvim DLC likovima.

MK1

Beta verzija za pre-order Mortal Kombat 1 je već bila dostupna za Xbox i PS5 tokom vikenda, a privukla je pažnju fanova. Naravno, Johnny Cage je bio pravi hit sa svojim spektakularnim kombinacijama i neočekivanim završnim potezima. Odbrojavanje je počelo - za samo nekoliko nedelja, igranje Mortal Kombat 1 će biti moguće na Xbox, PS5, Switch i PC platformama. Pripremi se za nezaboravne borbe, napete momente i uzbudljive taktike, jer Mortal Kombat 1 obećava da će biti istinski spektakl za sve igrače širom sveta. Spremi se da zauzmeš svoje mesto na areni i pokažeš svoje veštine!

Poruči svoj primerak na vreme!

Pogledaj ponudu

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.