TOP 5 najtežih boss-ova u video igrama ikada!

TOP 5 najtežih boss-ova u video igrama ikada!
23. mart 2024. 9 pregleda

TOP 5 najtežih boss-ova u video igrama ikada!

Bossovi su uvek prisutni u video igrama i mogu ti se činiti kao ogromna prepreka između tebe i sledećeg poglavlja, ali zapravo, bez njih, emocionalne nijanse, priča i iskustvo u celini bi bili nepotpuni, čak i ako su ponekad nezamislivo teški, posebno oni u koji se nalaze u igrama iz FromSoftware studija. S obzirom na hiljade jedinstvenih bossova, možda se pitaš koji su najteži. 

TOP 5 najtežih boss-ova u video igrama ikada!

Naša lista TOP 5 najtežih boss-ova!

5. Quiet, Metal Gear Solid 5 - Borba sa Quiet u Metal Gear Solid 5 naslovu tokom misije 11: Cloaked in Silence, stavlja na probu tvoje veštine skrivanja. Quiet je elitni snajperista, te je u stanju da te eliminiše čim se pojaviš vas svoje zaštite. Njena ogromna količina health-a i stalno održavanje distance čine ovu borbu veoma teškom.

4. Demon of Hatred, Sekiro - Demon of Hatred je opcioni boss na kraju igre. Borba sa njim ima tri faze, a u drugoj i trećoj fazi postaje izuzetno agresivan. Ovo je jedna od najizazovnijih borbi uopšte, a pobeda će zahtevati mnogo pokušaja. 

3. The Nameless King, Dark Souls 3 - The Nameless King se ispostavio kao najteži i najstrašniji boss u igri Dark Souls 3. Borba ima dve faze: prvo se boriš protiv zmaja kojim upravlja The Nameless King, a zatim protiv njega direktno. Većina njegovih napada može te odmah ubiti, što čini ovu borbu jednom od najtežih u video igrama.

2. Sigrun, God of War (2018) – Borba sa Sigrun-om može biti laka ako igraš na nižem nivou težine, ali ako pređeš na najteži nivo, postaje potpuno drugačija priča. Čak i na maksimalnom nivou, Sigrun može da te ubije jednim udarcem, dok ćeš ti nanositi minimalnu štetu. Ovo je jedna od najzahtevnijih borbi u God of War (2018) naslovu.

1. Malenia, Elden Ring - Malenia, Blade of Miquella u Elden Ring predstavlja novi standard za težinu. Ona ima sposobnost da ti oduzima health svaki put kada te pogodi, što je čini izuzetno frustrirajućom. Dodatno, ima dve faze koje potpuno menjaju njen način borbe. Ovo je verovatno najteža borba u istoriji video igara.

TOP 5 najtežih boss-ova u video igrama ikada!

Bossovi u video igrama su neizostavni deo iskustva, pružajući igračima izazov i uzbuđenje. Bez obzira na to koliko su teški, pobeda nad njima pruža neopisivo zadovoljstvo i osećaj dostignuća. Iako su neki od njih nepremostivi, upornost i veština mogu dovesti do konačne pobede. U svakom slučaju, borba sa najtežim bossom u igri ostavlja neizbrisiv trag u sećanju svakog igrača!

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.