Kratos ponovo u akciji - Otkrivanje detalja o God of War Ragnarök: Valhalla!

Kratos ponovo u akciji - Otkrivanje detalja o God of War Ragnarök: Valhalla!
8. decembar 2023. 141 pregleda

Kratos ponovo u akciji - Otkrivanje detalja o God of War Ragnarök: Valhalla!

Nakon prodaje od preko 15 miliona jedinica širom sveta na PS4 i PS5 konzolama, ova igra nastavlja da oduševljava igrače. Kao izraz zahvalnosti zajednici koja je podržala igru, Santa Monica Studio najavljuje iznenađenje za fanove - God of War Ragnarök: Valhalla, besplatni DLC koji stiže 12. decembra!

Kratos ponovo u akciji - Otkrivanje detalja o God of War Ragnarök: Valhalla!

Putovanje do Valhalle

God of War Ragnarök: Valhalla predstavlja epilog dešavanjima u God of War Ragnarök, prateći Kratosa na duboko ličnom i refleksivnom putovanju. Smestivši se nakon odlučujuće bitke protiv Odina i Atreusovog odlaska, Kratos vidi put za sebe koji nikada pre nije bio moguć. Doveden na misteriozne obale Valhalle, u pratnji samo Mimir-a, Kratos će se suočiti sa nepoznatim dubinama, prebroditi unutrašnje izazove i suočiti se sa momentima svoje prošlosti.

Borba

Santa Monica Studio se je odlučio da napravi nešto drugačije od svega što su do sada uradili u istoriji God of War igara. God of War Ragnarök: Valhalla slavi poznatu borbu iz God of War Ragnarök naslova, kombinujući je sa svežim, eksperimentalnim elementima inspirisanim roguelite žanrom. Svaki pokušaj u Valhalli će te motivisati da ovladaš različitim aspektima Kratosovog arsenala dok se suočavaš sa novim kombinacijama neprijatelja i iznenađenjima duž puta!

Kratos ponovo u akciji - Otkrivanje detalja o God of War Ragnarök: Valhalla!

Borba, učenje, rast

U Valhalli, poraz u borbi nije kraj ratničkog duha. Ako Kratos padne, ponovo će se probuditi ispred vrata, spreman za sledeći pokušaj. Tokom svakog pokušaja, učićeš i prilagodićeš se izazovima koje Valhalla nudi. Što više prevaziđeš, više resursa ćeš dobiti, a oni se mogu koristiti za trajne nadogradnje koje utiču kako na Kratosa, tako i na samu Valhalu. Akuumuliranje nagrada i znanja tokom tvojih pokušaja pomoći će ti da sve bliže otkriješ tajne koje čekaju Kratosa unutar Valhalle.

Gospodar Valhalle, gospodar sebe

Obala Valhalle ponižava sve one koji žele da je isplove. Kratos mora odbaciti svoj oklop i opremu, umesto toga gradeći se ka nagradama kako bi poboljšao svaki pokušaj i dobio trajne nagrade. Kratos će uvek imati pristup svojim oružjima i potpuno nadograđenim drvetima veština, ali će morati da se opredeli za štit i put Spartan Rage-a za svaki pokušaj.

Igraj u stilu

Oklop u Valhalli je samo za izgled, stoga se ne suzdržavaj prilikom prilagođavanja stila! Otključaj različite izglede, zatim ih kombinuj kako treb, kako bi Kratosa učinio borbeno spremnim za sve tvoje potrebe u Photo Modu.

Kratos ponovo u akciji - Otkrivanje detalja o God of War Ragnarök: Valhalla!

Izaberi svoj izazov

God of War Ragnarök: Valhalla ima pet nivoa težine specijalno prilagođenih za jedinstveni gameplay DLC-a. Svaki nivo težine povećava nagrade koje ćeš dobiti iz borbi, a možeš slobodno prelaziti između njih između pokušaja (uključujući i najviši nivo težine, Show Me Mastery). Sa razvojem veština, ohrabrujemo te da isprobaš neke od težih nivoa kako bi zaradio više nagrada i testirao svoje vladanje Kratosovim arsenalom! Između pet opcija, moći ćeš da izabereš i nivo izazova koji ti najviše odgovara.

Igraj kad god poželiš

God of War Ragnarök: Valhalla je odvojeno iskustvo od God of War Ragnarök, tako da ne moraš brinuti o tome da li ulaziš sa određenim nadogradnjama, opremom ili napretkom u priči. Ako misliš da DLC zvuči zabavno, možeš ući u igru u bilo koje vreme! Međutim, ako te brine narativ ili potencijalni spojleri igre, preporučujemo ti da završiš God of War Ragnarök pre nego što zaigraš God of War Ragnarök: Valhalla, jer služi kao epilog priči osnovne igre.

Poklon fanovima

Ako već poseduješ God of War Ragnarök, moći ćeš besplatno preuzeti God of War Ragnarök: Valhalla od 12. decembra na PlayStation Store-u!

Poruči svoj primerak već danas!

Pogledaj ponudu

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.