Elden Ring - Prošireno putovanje kroz Elden svemir!

Elden Ring - Prošireno putovanje kroz Elden svemir!
24. decembar 2023. 49 pregleda

Elden Ring - Prošireno putovanje kroz Elden svemir!

Elden Ring, remek-delo koje je osvojilo srca miliona igrača širom sveta, uskoro će obeležiti svoju prvu godišnjicu, a nova ekspanzija, Shadow of the Erdtree, donosi sa sobom obećanje uzbudljivih avantura i izazova. Pogledajmo šta možemo očekivati od ovog proširenja, uz uzbudljive detalje koji su se do sada pojavili.

Elden Ring - Prošireno putovanje kroz Elden svemir!

Datum izlaska i godišnjica

Nepotvrđene informacije ukazuju da će ekspanzija biti spremna za igrače oko 25. februara, prateći tajanstveni ritam prvog izlaska Elden Ringa. Ovaj datum ne samo da obeležava novi korak u razvoju igre već i slavi uspeh koji je Elden Ring postigao tokom prve godine svoje prisutnosti na tržištu.

Saradnja sa Thrustmaster-om

Iznenadna saradnja između Elden Ringa i brenda Thrustmaster izaziva znatiželju i uzbuđenje među fanovima. Procurele slike kontrolera za 2024. godinu samo dodaju misteriju, dok se druga saradnja spominje za 2025. godinu. Hoće li ova saradnja doneti nove dimenzije igranja Elden Ringa, ostaje da se vidi.

Elden Ring - Prošireno putovanje kroz Elden svemir!

Novi sadržaj i igračko iskustvo

Shadow of the Erdtree obećava da će uvesti igrače u neistražene delove Elden sveta sa svežim izazovima, neprijateljima i pričom. Fanovi spekulišu da će se ekspanzija fokusirati na otkrivanje tajanstvenih aspekata Erdtree-a, duboko ukorenjenog u mitologiji igre.

Curenje informacija i fanovi

Informacije o ekspanziji su procurele sa DataBlitz veb-sajta, što je dodatno podstaklo interesovanje i uzbuđenje fanova Elden Ringa. Dok čekaju zvaničnu potvrdu, zajednica je prepuna spekulacija i teorija o onome što ih čeka u Shadow of the Erdtree.

Elden Ring ne prestaje da iznenađuje svojom dubinom i raznolikošću. Dok se datum izlaska ekspanzije približava, igrači širom sveta jedva čekaju da zakorače u nove avanture i otkriju tajne koje Elden svemir još uvek krije. U narednim mesecima, prati vesti i pripremi se za novo poglavlje u Elden Ring priči. Sudeći prema dosadašnjem uspehu, Shadow of the Erdtree obećava da će biti još jedan epohalan trenutak u svetu igara.

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.