Tekken 8 odložen zbog Street Fighter 6 - Borba serijala borilačkih igara!

Tekken 8 odložen zbog Street Fighter 6 - Borba serijala borilačkih igara!
18. oktobar 2023. 13 pregleda

Tekken 8 odložen zbog Street Fighter 6 - Borba serijala borilačkih igara!

Za zaljubljenike u borilačke igre, 2023. godina je donela pravi raj sa dva od najvećih serijala u žanru – Mortal Kombat i Street Fighter – koji su predstavili svoje najnovije naslove sa svega nekoliko meseci razmaka. Očekivalo se da će se Tekken 8 takođe pridružiti ovoj borbenoj areni u isto vreme kao i Street Fighter VI, ali su igrači morali da se pomire sa odloženim planovima.

Tekken 8

Katsuhiro Harada, dugogodišnji producent Tekken igara, otkrio je ovu vest na svom YouTube kanalu Harada’s Bar u video snimku pod nazivom Imao je isti datum izlaska kao i naslov našeg rivala! U tom videu, Harada je otkrio da je Tekken 8 odložen za 6 meseci kako bi se izbegao sukob sa određenom borilačkom igrom. Premda nije direktno pomenuo ime igre, bilo je jasno da se radi o Street Fighter VI, koji je svetlo dana ugledao 2. juna 2023. godine.

Tekken 8

Ovaj potez je iznenađujuć, ali ujedno i razuman. Igrači su već bili uzbuđeni zbog objavljivanja Street Fighter VI i izlazak dva velika naslova u tako kratkom vremenskom periodu mogao bi podeliti njihovu pažnju, čime bi oba serijala izgubila od ukupnog uspeha. Harada je objasnio da su odlučili da odlože Tekken 8 za pola godine, izbegavajući ovakav scenario i dajući igri dodatno vreme za razvoj. Promena datuma izlaska znači da će fanovi Tekken serijala morati da sačekaju do 26. januara sledeće godine da bi uživali u ovom dugo očekivanom naslovu. Iako je odložen, očekivanja su i dalje visoka, a dodatnih šest meseci razvoja može samo doprineti kvalitetu igre.

Sada, sa više vremena za dodatna podešavanja i unapređenja, fanovi mogu biti sigurni da će Tekken 8 doneti nezaboravno iskustvo borbe, nadmašujući sva očekivanja i postavljajući novi standard u svetu borilačkih igara.

Poruči svoj primerak na vreme!

Pogledaj ponudu

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.