Tekken 8 - Povratak arkadnog doba - Nova dimenzija borbe stiže u januaru sledeće godine!

Tekken 8 - Povratak arkadnog doba - Nova dimenzija borbe stiže u januaru sledeće godine!
30. avgust 2023. 138 pregleda

Tekken 8 - Povratak arkadnog doba - Nova dimenzija borbe stiže u januaru sledeće godine!

Na nedavno održanom Gamescom Opening Night Live događaju, dugoočekivani naslov iz Tekken serijala napokon je otkrio svoj datum izlaska. Fanovi se raduju, jer je Bandai Namco konačno saopštio da će Tekken 8 zvanično biti dostupan od 26. januara 2024. godine. Ova vest je uzbudila gejmersku zajednicu, a najnoviji trejler nam je takođe ponudio uvid u igru i njenu inovativnu dinamiku.

Tekken 8

Povratak u prošlost:

Jedan od najnovijih trejlera za Tekken 8 načinio je značajan korak unazad u vreme. Režim za jednog igrača, koji se fokusira na lokalne mečeve protiv prijatelja i nepoznatih protivnika u igraonicama, donosi osećaj nostalgije iz vremena kada su arkadne igre bile vladari gejming sveta. Ova inovativna odluka vraća duh borbe iz igraonica, pružajući iskustvo koje mnogi nisu iskusili dugi niz godina.

Povratak omiljenih lica:

Tekken 8 je posebno zanimljiv, jer označava povratak ikoničnog lika - Jun Kazame. Njeno misteriozno nestajanje i povratak izazvali su veliko uzbuđenje među fanovima. Jun Kazama, majka Jina Kazamea, se vraća kao glavni deo priče, čime se stvaraju nove tenzije u svetu borilačkih veština. Ovaj neočekivani povratak dodaje dubinu narativu i postavlja scenu za epske borbe.

Naslednik legendarne serije:

Tekken 8 nije samo još jedan naslov u nizu - on je deseti naslov u ikoničnom Tekken serijalu borbenih igara. Ovaj naslov je najavljen već 2022. godine na PlayStation State of Play događaju, stvarajući ogromno uzbuđenje među fanovima. Od tada, iščekivanje je raslo, a sada sa tačno određenim datumom izlaska, napetost dostiže vrhunac.

Tekken 8

Tekken 8 obećava povratak u prošlost sa svežim pristupom lokalnim mečevima, istovremeno uvodeći moderne elemente u ovu legendarnu seriju. Datum izlaska 26. januara 2024. godine označava dan kada će fanovi širom sveta moći da se prepuste borbenim izazovima ovog naslednika legendarne serije. Jun Kazameov povratak i naglasak na arkadnom iskustvu dodaju poseban začin ovom naslovu, što ga čini nezaobilaznim za sve zaljubljenike u borilačke igre. Spremi se za još jedno epsko poglavlje u svetu Tekken borbi!

Poruči svoj primerak na vreme!

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.