Nova era PAC-MAN-a - Upoznaj Chomp Champs, najveći Battle Royale lavirint!

Nova era PAC-MAN-a - Upoznaj Chomp Champs, najveći Battle Royale lavirint!
17. oktobar 2023. 89 pregleda

Nova era PAC-MAN-a - Upoznaj Chomp Champs, najveći Battle Royale lavirint!

U svetu video igara, klasici su večni. Sećaš se Pac-Mana? Naravno da se sećaš! I sada, imamo uzbudljivu vest: stiže nova verzija ovog legendarnog junaka u obliku Pac-Man Mega Tunnel Battle: Chomp Champs!

Chomp Champs

Već znaš za Pac-Man 99, ali sa Chomp Champs, priča se uzima potpuno novu dinamiku. Ova online-only battle royale igra donosi čitavu flotu PAC-MAN igrača u lavirinte gde se suočavaš sa 64 suparnika! Tvoj zadatak? Pojedi duhove, izbegavaj protivničke PAC-MAN igrače i budi poslednji PAC koji stoji na kraju svake runde. Osvoji titulu Chomp Champ tako što ćeš pokazati svoje veštine i preživeti sve izazove lavirinta!

Chomp Champs

Ono što ovu igru čini posebnom jeste njen dinamički pristup: sada možeš ulaziti u lavirinte drugih igrača i direktno se boriti protiv njih. Ovde, vreba opasnost sa svake strane, a samo najveći majstori PAC-MAN sveta će preživeti. I ne brini, tvoj PAC-MAN je tvoj lični avatar i možeš ga prilagoditi onako kako ti želiš. Skini Power Pellets, koristi razne Power Items, i izađi kao pobednik. Što je najbolje od svega, Pac-Man Mega Tunnel Battle: Chomp Champs podržava cross-play, što znači da se možeš takmičiti sa igračima sa različitih platformi! Zamisli, tvoj PAC-MAN postaje šampion, a ti postaješ Chomp Champ - junak lavirinta! Pripremi se za uzbudljivu avanturu i osvoji svet PAC-MAN-a na PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series XIS, Xbox One, Nintendo Switch i Steam platformama, sve to početkom 2024. godine.

Prati naš blog za više informacija o ovom naslovu!

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.