Povratak korenima - Assassin's Creed Mirage donosi autentičnost Bliskog istoka!

Povratak korenima - Assassin's Creed Mirage donosi autentičnost Bliskog istoka!
30. avgust 2023. 88 pregleda

Povratak korenima - Assassin's Creed Mirage donosi autentičnost Bliskog istoka!

Na nedavno održanom događaju Gamescom Opening Night Live 2023, svet je dočekao uzbuđenje i neočekivane vesti iz sveta igara. Među zapaženim objavama, Ubisoft je otkrio novi trejler za svoju nadolazeću igru, Assassin's Creed Mirage. Ova igra obećava uzbudljivo putovanje kroz devetnaestovekovni Bagdad, sa obiljem akcije, intrige i izuzetnog parkura. Sa arapskim glasovima i autentičnim prikazom, Mirage se vraća korenima serijala i donosi svežinu Bliskog istoka u svet igara.

Assassin's Creed Mirage

Nova pustolovina na Bliskom istoku:

Najnoviji trejler za Assassin's Creed Mirage pruža uvid u prelepi devetnaestovekovni Bagdad, svojim uskim ulicama i šarenolikim bazarima. Ubisoft je odlučio ne samo da se vrati na Bliski istok već i da obezbedi autentično iskustvo, uključujući arapske glasovne glumce za dodatni nivo autentičnosti. Ovaj potez ne samo da doprinosi atmosferi igre, već i ističe Ubisoftovu posvećenost kvalitetnom doživljaju igrača.

Priča koja intrigira:

Assassin's Creed Mirage stavlja igrače u ulogu Basima, uličnog lopova koji se pretvara u smrtonosnog ubicu. Igra prati njegovo putovanje kroz devetnaestovekovni Bagdad, dok se pridružuje tajanstvenoj organizaciji poznatoj kao Skriveni (The Hidden Ones). Kroz intrigantnu priču, Basim otkriva njihove tajne rituale i uči o njihovim moćnim načelima. Ova avantura ne samo da donosi uzbudljive preokrete, već i naglašava evoluciju glavnog junaka i njegovo usvajanje nove "vere", što će zauvek promeniti njegovu sudbinu.

Assassin's Creed Mirage

Pakleni parkur:

Karakteristično za Assassin's Creed serijal, Mirage donosi i spektakularan parkur koji je postao zaštitni znak igre. Igrači će imati priliku da iskažu svoje veštine upravljanja likom u urbanoj džungli Bagdada, skačući sa krovova na krovove, klizeći niz konopce i izvodeći spektakularne akrobacije. Ova dinamična mehanika doprinosi ne samo akciji već i dubljem uranjanju u svet igre.

Nova promena datuma izlaska:

Sa velikim uzbuđenjem za Assassin's Creed Mirage, Ubisoft je obradovao fanove novom promenom datuma izlaska. Umesto prvobitno najavljenog datuma, igra će sada biti dostupna nedelju dana ranije, tačnije 5. oktobra. Igra će biti dostupna na PC platformi, kao i na konzolama PS5, PS4 i Xbox.

Assassin's Creed Mirage

Assassin's Creed Mirage obećava nezaboravno putovanje kroz devetnaestovekovni Bagdad, uz autentičan prikaz i arapske glasove koji dodatno obogaćuju doživljaj. Ova igra spaja akciju, intrigu i veštinu parkura, uz uzbudljivu priču koja će zauvek promeniti sudbinu glavnog junaka. Ubisoftova odluka o ranijem datumu izlaska samo povećava anticipaciju i čini da iščekivanje postane još teže podnošljivo. Spremi se da zakoračiš u svet Assassin's Creed Mirage 5. oktobra i doživi Bliski istok kao nikada pre.

Poruči svoj primerak na vreme!

Pogledaj ponudu

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.