Tales of the Shire - Igra koju su fanovi Gospodara Prstenova dugo čekali!

Tales of the Shire - Igra koju su fanovi Gospodara Prstenova dugo čekali!
27. septembar 2023. 165 pregleda

Tales of the Shire - Igra koju su fanovi Gospodara Prstenova dugo čekali!

Oduševljenje među ljubiteljima Gospodara Prstenova dostiglo je vrhunac kada je najavljena igra Tales of the Shire. Nakon godina želja na društvenim mrežama za igrom u kojoj možeš biti udobni hobit, izgleda da će se ti snovi napokon ostvariti. Iza ovog obećavajućeg projekta stoje Weta Workshop i izdavač Private Division, iako zasad nemamo puno informacija o igri, ono što smo videli izaziva ogromno uzbuđenje.

Tales of the Shire

Weta Workshop - Pozadina ispod Kulisa

Pre nego što se dublje zaronimo u svet igre Tales of the Shire, vredno je istražiti pozadinu kompanije Weta Workshop. Ova firma sa sedištem u Novom Zelandu stekla je svetsku slavu svojim impresivnim radom na filmovima Gospodar Prstenova i Hobit. Njihova stručnost u specijalnim efektima i kreiranju fantastičnih svetova obećava da će igra Tales of the Shire biti vizuelno zadivljujuća.

Putovanje do Shire - Šta očekivati

Dok čekamo puno otkrivanje igre Tales of the Shire koje će se desiti sledeće godine, hajde da razmotrimo šta bismo mogli očekivati od ovog igračkog iskustva. Iako su detalji još uvek ograničeni, znamo da će igra biti dostupna na konzolama i računarima 2024. godine. Pored toga, čini se da će igra biti potpuno drugačija od svega što smo dosad videli u svetu Gospodara Prstenova.

U međuvremenu, pripremi se da zakoračiš u Shire i doživiš avanture koje samo hobiti mogu da ponude. Prati naš blog za sve dodatne informacije o ovom naslovu!

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.