Nova MMO igra po franšizi The Lord of the Rings!

Nova MMO igra po franšizi The Lord of the Rings!
16. maj 2023. 87 pregleda

Nova MMO igra po franšizi The Lord of the Rings!

Embracer Group i Amazon Games kompanije su objavile kako počinju sa pripremama nove MMO igre, koja će biti rađena prema ikoničnoj franšizi The Lord of the Rings. Iako je LOTR Online stigao još 2007. godine, ovaj projekat bi mogao da privuče još fanova, koji možda nisu čuli za LOTR.

Na ovom projetku radi ekipa developera, koji su nam nedavno izbacili igru MMORPG New World, a za nju možemo da kažemo da je jedna od poslednjih uspešnih MMORPG igara današnjice. Ono što je svakako zanimljivo je činjenica da ovo nije prvi put da se pokreće tema vezana za ovaj naslov, s obzirom da su trebali prvobitno da ga rade u saradnji sa Leyou kompanijom, ali nažalost nakon Tencent-ove kupovine, dogovor je propao. Amazon Games je naglasio da želi da kreira svet koji je autentičan, baš onako kako ga je sam Tolkien stvarao u svojim delima.

“Mi razumemo ovaj svet. Ljudi u našem timu vole ta dela. Mi smo tu s vama: fanovi smo LOTR-a i želimo da stvorimo igru u kojoj ćemo i sami uživati kao fanovi.” – Amazon Games

Do sada smo imali prilike da zaigramo razne naslove koji su bili povezani sa LOTR svetom, ali s obzirom da je i sam Amazon nedavno objavio seriju upravo vezanu za Tolkien-ov svet, nadamo se da će igra biti takođe uspešna!

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.