Fanovi The Lord of the Rings filmova pripremite se, jer uskoro nam stiže nova igra!

Fanovi The Lord of the Rings filmova pripremite se, jer uskoro nam stiže nova igra!
10. maj 2023. 199 pregleda

Fanovi The Lord of the Rings filmova pripremite se, jer uskoro nam stiže nova igra!

Nakon mnogobrojnog odlaganja The Lord of the Rings: Gollum naslova, igra o Golumu iz Gospodara prstenova samo što nije izašla. Studio Daedalic Entertainment, koji je radio na ovoj igri, nam je napokon dao sjajne vesti. Očekujemo da će igra izaći 25. maja za PC, PlayStation 4 i 5, Xbox One i Xbox Series S/X, dok će Switch igrači morati još malo da se strpe.

Ukoliko do sada nisi imao prilike da saznaš o čemu je reč, The Lord of the Rings: Gollum je smešten tokom prvog poglavlja Družine prstena i donosi nam neispričanu priču o Golumovoj potrazi za prstenom. S obzirom da naš glavni junak u ovom naslovu nije borac, možeš da očekuješ mnogo šunjanja i penjanja kako bi preživeo, a značajna mehanika igre će biti i borba unutar Golumovog uma, gde ćeš imati prilike da izabereš da li želiš da se prepustiš tamnim iskušenjima ili ćeš dozvoliti da Smigol prevlada. Na tebi je da odlučiš! Takođe, pošto je igra inspirisana Piter Džeksonovom trilogijom, očekujemo da ćemo se susresti sa poznatim likovima.

S obzirom da je ovaj naslov najavljen prvi put 2019. godine, gde smo dobili infomaciju da izlazi 2021. godine, malo je reći da smo već sada nestrpljivi. Problematike sa kojima se developerski tim suočio je svakako bila pandemija, problemi u razvoju i završni radovi, ali sve će im biti oprošteno kada igra napokon izađe!

Preorderuj svoj primerak na vreme!

Kupi odmah

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.