Super Mario Bros. Wonder - Novi pregled igre uz trejler!

Super Mario Bros. Wonder - Novi pregled igre uz trejler!
26. septembar 2023. 207 pregleda

Super Mario Bros. Wonder - Novi pregled igre uz trejler!

Nintendo Switch možda stari, ali fanovi sa nestrpljenjem očekuju šta će sledeće ponuditi ovaj Nintendo konzolni gigant. S tim u vezi, neki značajni naslovi se pripremaju za izlazak na Nintendo Switch platformi. Jedna od velikih igara koju je Nintendo najavio ranije ove godine je potpuno nova igra u Super Mario Bros. franšizi.

Super Mario Bros. Wonder

Za one koji možda nisu upoznati, Super Mario Bros. Wonder je igra sa bočnim pomeranjem gde ćemo pratiti Maria i njegove prijatelje u Kraljevstvu Cveća. Naravno, nijedna Mario igra nije potpuna bez Bawsera koji im stoji na putu. Ukradenim čudom cveća, Bowser je preuzeo kontrolu nad Kraljevstvom, ostavljajući Maria i njegove prijatelje da opet spasu dan. Čudo cveća je takođe potpuno nova karakteristika igre u kojoj igrači mogu očekivati neočekivano. Ne možeš ni zamisliti šta će se desiti na nivoima kada stekneš Čudo cveća.

U međuvremenu, nekoliko novih power-up-ova će promeniti naše junake. Primetićeš da ovi power-up-ovi i veštine koje se mogu steći mogu omogućiti Mariju ili njegovim prijateljima mnogo veći skok, sistem hvatanja i čak pretvaranje u slona koji može uništiti blokove svojim moćnim kljovom. Ovaj trejler ti pruža još dublji uvid u različite regije, igrive likove, power-up-ove, bedževe i podršku za više igrača koja će biti deo igre. Osim toga, u igru su dodata još dva lika koji će olakšati igru onima koji je smatraju težom ili žele nešto pristupačnije mlađoj publici. Likovi Yoshi i Nabbit neće trpeti štetu i ne mogu izgubiti život osim ako ne padnu sa nivoa.

Super Mario Bros. Wonder

Dakle, ako si propustio prethodne video najave za igru, ovaj pregled je savršen način da se informišeš o svemu što treba znati. Takođe, želećeš da obeležiš svoj kalendar jer će igra biti dostupna sledećeg meseca. Konkretno, igrači koji žele da se zabave uz još jednu Super Mario Bros. igru sa mogu očekivati da će Super Mario Bros. Wonder stići na tržište 20. oktobra 2023. godine.

Nemoj propustiti priliku da se pridružiš Mariju i njegovim avanturama u Kraljevstvu Cveća kada igra stigne na Nintendo Switch sledećeg meseca. Poruči svoj primerak na vreme!

Pogledaj ponudu

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.