SteelSeries Apex Pro TKL Wireless - Najbolja tastatura za gejming u 2023. godini?

SteelSeries Apex Pro TKL Wireless - Najbolja tastatura za gejming u 2023. godini?
11. jul 2023. 40 pregleda

SteelSeries Apex Pro TKL Wireless - Najbolja tastatura za gejming u 2023. godini?

Sa velikim brojem dostupnih gejming tastatura na tržištu, često se osećamo kao Zlatokosa, tražeći nešto što je baš pravo. Ali, ne brini se, umorni gejmeru, jer tvoje traženje možda je završeno zahvaljujući SteelSeries Apex Pro TKL bežičnoj tastaturi. Ona nije samo jedan od potencijalnih favorita za najbolju gejmersku tastaturu 2023. godine, već i jedna od najboljih tastatura u skorije vreme.

Od vrha do dna, Apex Pro TKL je izuzetno dobro osmišljen proizvod. Na primer, njen dizajn prati čistu i jednostavnu estetiku nedavnih SteelSeries ponuda, poput Apex 9, dok pruža dovoljno stila zahvaljujući upečatljivom i prilagodljivom RGB osvetljenju. Tu je i OLED pametni ekran koji prikazuje nivo baterije i druga obaveštenja, kao i neverovatno koristan magnetni naslon za ruku koji, iako privlači malo prljavštine, doprinosi ergonomskoj privlačnosti tastature.

SteelSeries Apex Pro TKL Wireless

Ukratko, Apex Pro TKL je uređaj bogat funkcijama koji se ističe svojom sposobnošću pružanja opcija. Na primer, 2-u-1 tasteri za akciju omogućavaju ti da povežeš više radnji sa jednim tasterom - kao što je prebacivanje između hodanja i trčanja u igri Apex Legends, u zavisnosti od toga koliko pritisneš taster. Možda to ne zvuči kao velika stvar za casual gejmere, ali oslobađajući tvoju ruku, ne samo da su igre visokog pritiska lakše za ruke, već se oslobađa i dragoceni prostor na tastaturi za druge ključne funkcije.

U kancelarijskom okruženju, uživali smo u mogućnosti da eksperimentišemo sa podesivim akcijama na Apex Pro TKL, za koje SteelSeries tvrdi da se kreću od 0,2mm do 3,8mm. Dok mi preferiramo lakši dodir prilikom kucanja, oni koji vole malo više otpora mogu to postići. Samo budi spreman na to da bez obzira koju opciju izabereš, očekuj malo buke za posmatrače dok kucaš.

SteelSeries Apex Pro TKL Wireless

Ona je robustna, upečatljiva i, usvajajući TKL model, prave veličine za većinu situacija. Obilje prilagodljivih mogućnosti vezanih za načine povezivanja, aktiviranje tastera i RGB osvetljenje putem SteelSeries Engine programa, doprinose tome da postane jedna od naših omiljenih gejmerskih tastatura ove godine.

SteelSeries Apex Pro TKL Wireless gejmerska tastatura je izvanredan izbor za zahtevne gejmere koji traže visokokvalitetnu i funkcionalnu tastaturu koja zadovoljava sve njihove potrebe.

Pogledaj

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.