SteelSeries - Pobedi sa igračkim pionirom!

SteelSeries - Pobedi sa igračkim pionirom!
28. jun 2023. 73 pregleda

SteelSeries - Pobedi sa igračkim pionirom!

Kada je reč o vrhunskoj gejming opremi, SteelSeries se ističe kao jedan od najrenomiranijih brendova na tržištu. Njihov portfolio proizvoda obuhvata širok spektar gejming periferija koje se odlikuju izuzetnom kvalitetom, naprednim tehnologijama i besprekornim performansama.

SteelSeries oprema

Miš SteelSeries AEROX 3 - Onyx

Miševi su ključni alat svakog gejmera, a SteelSeries AEROX 3 - Onyx je savršen primer visokokvalitetne gejming periferije. Sa ultra-laganim dizajnom od samo 57 grama, ovaj miš pruža izuzetnu preciznost i brzinu. Pored toga, opremljen je snažnim optičkim senzorom od 18000 DPI-a, RGB osvetljenjem i izdržljivim PTFE slajderima koji omogućavaju glatko kretanje. AEROX 3 - Onyx je idealan izbor za gejmere koji traže lagani i visoko responsivni miš za poboljšanje svoje igre.

Miš SteelSeries RIVAL 3 Wireless

Za one koji preferiraju bežično iskustvo, tu je miš SteelSeries RIVAL 3 Wireless. Ovaj miš kombinuje slobodu bežičnog kretanja sa vrhunskom performansom. Sa senzorom od 8500 DPI-a, brzim odzivom od 1000 Hz i izdržljivom baterijom koja omogućava do 400 sati igranja, RIVAL 3 Wireless pruža beskompromisno iskustvo. Dodatno, ergonomski dizajn i gumirane bočne strane omogućavaju udobno držanje tokom dugih gejming sesija.

Podloga SteelSeries QcK Medium

Podloge za miša igraju važnu ulogu u preciznosti i glatkom kretanju miša. SteelSeries QcK Medium je izbor koji se ističe. Srednje veličine, ova podloga pruža optimalnu ravnotežu između prostora za kretanje miša i kompaktnosti. Napravljena od visokokvalitetnog tkanja sa gumiranom bazom, QcK Medium obezbeđuje stabilnost i siguran prijem na površini. Sa svojom izuzetnom ravnotežom između brzine i kontrole, ova podloga je idealna za sve vrste gejminga.

Podloga SteelSeries QcK Plus (Large)

Za one koji preferiraju veće podloge za miša, tu je SteelSeries QcK Plus (Large). Ova prostrana podloga pruža dovoljno prostora za široko kretanje miša, čineći je pogodnom za gejmere koji preferiraju nisku DPI postavku ili koriste veće pokrete. Slično kao i QcK Medium, QcK Plus ima izuzetno glatku površinu, otpornu na habanje i gumiranu baznu ploču koja sprečava klizanje.

SteelSeries oprema

Tastatura SteelSeries APEX 9 TKL

Tastature su još jedna ključna komponenta gejming seta. Tastatura SteelSeries APEX 9 TKL kombinuje napredne tehnologije i elegantan dizajn. Opremljena je mehaničkim prekidačima sa RGB osvetljenjem, programabilnim tasterima, OLED displejom i udobnom podlogom za ručne zglobove. TKL (Tenkeyless) dizajn omogućava kompaktnost i jednostavno prenošenje, čineći je idealnom za gejmere koji preferiraju minimalistički set-up.

Tastatura SteelSeries APEX PRO TKL Wireless (2023)

Predstavlja budućnost gejming tastatura. Sa bežičnom tehnologijom, prilagodljivim OLED ekranom, programabilnim tasterima i čvrstim magnetskim prekidačima, ova tastatura pruža najviši nivo performansi i prilagodljivosti. Bežična veza omogućava slobodu kretanja, dok tehnologija magnetskih prekidača pruža brz i tih odziv.

SteelSeries oprema

Slušalice SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless Black

Dobar zvuk je neophodan za potpuno uranjanje u gejming svet. Slušalice SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless Black pružaju besprekorno audio iskustvo. Sa visokokvalitetnim zvučnicima, bežičnim povezivanjem, DTS Headphone:X v2.0 tehnologijom i udobnom konstrukcijom, ove slušalice su dizajnirane za vrhunski zvuk i udobnost tokom dugih sesija igranja. Takođe, imaju ugrađen mikrofon sa ClearCast tehnologijom za kristalno jasan glas tokom komunikacije.

Slušalice SteelSeries Arctis Nova 3 - Black

Za pristupačnu opciju visokokvalitetnih slušalica, slušalice SteelSeries Arctis Nova 3 - Black su odličan izbor. Ove slušalice pružaju vrhunski zvuk, udobnost i izdržljivost. Sa ugrađenim mikrofonom, kontrolama na ušnim školjkama i mogućnošću povezivanja na različitim platformama, ove slušalice su idealne za sve gejmere koji žele da uživaju u kvalitetnom zvuku bez preteranog opterećenja budžeta.

Držač za slušalice SteelSeries HS1 Aluminium

Držač za slušalice je neophodan za očuvanje i organizaciju slušalica. SteelSeries HS1 Aluminium je elegantan i izdržljiv dodatak tvom gejming set-upu. Izrađen od aluminijuma, ovaj držač je stabilan i jednostavan za montažu. Pruža sigurno mesto za odlaganje slušalica, čini ih dostupnim i sprečava da se oštećuju ili zapetljavaju kablovi.

Držač za slušalice SteelSeries Under-Desk Headphone Hanger

Ako želiš da oslobodiš prostor na stolu, držač za slušalice SteelSeries Under-Desk Headphone Hanger je idealno rešenje. Ovaj praktični dodatak se montira ispod stola i omogućava ti da lako okačiš slušalice ispod radne površine. To čuva prostor na stolu i održava radnu površinu urednom i organizovanom.

SteelSeries oprema

SteelSeries je brend koji se ističe svojim izuzetnim kvalitetom, naprednim tehnologijama i besprekornim performansama. Njihova gejming oprema, uključujući miševe, podloge, slušalice i tastature, pruža vrhunsko iskustvo gejminga. Bez obzira na tvoje preferencije i potrebe, SteelSeries ima proizvode koji će zadovoljiti i najzahtevnije gejmere. Sa SteelSeries opremom, možeš biti siguran da ćeš dobiti sjajan kvalitet i performanse koje će poboljšati tvoje gejming iskustvo.

Kupi

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.