Steelseries / gejming opreme koja pruža najbolje tastature, miševe i slušalice za vrhunske performanse u svetu gejminga.

Steelseries / gejming opreme koja pruža najbolje tastature, miševe i slušalice za vrhunske performanse u svetu gejminga.

rezultati 1-20 od 41

Page
po strani

SteelSeries Srbija / prodaja i extra cena

Uz SteelSeries, ulazite u svet vrhunskog gejminga. Naša strast prema tehnologiji i posvećenost kvalitetu rezultirali su proizvodima koji su sinonim za pobedu. Bez obzira da li ste profesionalni gejmer ili strastveni ljubitelj igara, naša široka paleta proizvoda će vam pružiti neophodne alate za dominaciju na polju gejminga. SteelSeries je vodeći brend koji nudi inovativne i visokokvalitetne proizvode koji su omiljeni među profesionalnim gejmerima i entuzijastima širom sveta.

Naša široka ponuda proizvoda obuhvata sve što vam je potrebno za vrhunsko iskustvo igranja. Sa našim vrhunskim tastaturama, miševima, slušalicama, podlogama za miš i dodatnom opremom, spremni ste da zauzmete svoje mesto među najboljima.

Naša SteelSeries tastatura postavlja standarde kada je u pitanju brzina, preciznost i udobnost. Sa zadivljujućim tasterima otpornim na habanje i tihim mehaničkim prekidačima, omogućujemo vam nezaustavljivu kontrolu tokom igre. Naša revolucionarna anti-ghosting tehnologija eliminiše greške prilikom pritiskanja više tastera istovremeno, što vam daje prednost nad protivnicima.

SteelSeries miševi su dizajnirani sa vrhunskom preciznošću i responsivnošću kako biste bili nepogrešivi tokom intenzivnih gejming sesija. Naši miševi pružaju impresivnu DPI rezoluciju i prilagodljive podešavanja, a ergonomski oblik omogućava udobno držanje tokom dugih sati igranja.

Kada je u pitanju zvuk, SteelSeries slušalice će vas odvesti u potpuno novi svet zvuka. Naša vrhunska tehnologija pruža kristalno čist zvuk, bogate basove i precizno pozicioniranje zvuka, tako da ćete čuti i najmanje detalje tokom igre. Sa udobnim jastučićima i izdržljivom konstrukcijom, naše slušalice su stvorene da izdrže i najintenzivnije gejming maratone.

Pored toga, SteelSeries podloge za miš pružaju savršeno glatko kretanje miša i poboljšavaju preciznost. Sa različitim veličinama, dezenima i teksturama, možete pronaći idealnu podlogu koja se uklapa u vaš stil igranja.

Uverite se sami zašto SteelSeries igrači dominiraju na svetskoj gejming sceni. Pridružite se našoj zajednici pobednika i osvojite igru sa najkvalitetnijom gejming opremom koju nudi SteelSeries.

+ prikaži više - prikaži manje