Steam otkriva najprodavanije i najigranije igre u 2023. godini!

Steam otkriva najprodavanije i najigranije igre u 2023. godini!
27. decembar 2023. 151 pregleda

Steam otkriva najprodavanije i najigranije igre u 2023. godini!

Steam, vodeća platforma za digitalnu distribuciju igara, je objavila svoju listu najboljih igara u 2023. godini, pružajući uvid u najprodavanije i najigranije naslove na različitim platformama. U ovom blog postu, istražićemo koje igre su dominirale tokom godine i šta igrače očekuje u narednom periodu.

Steam 1

Najprodavanije igre

Na vrhu liste najprodavanijih igara, Platinum Tier otkriva naslove koji su ostvarili najveći bruto prihod. Ovde se ističu hitovi poput Apex Legends, Cyberpunk 2077, Dota 2, i drugi, obećavajući uzbudljive avanture i izazove.

Nove lansirane igre

Steam pruža uvid u najuspešnije nove igre lansirane tokom 2023. godine. Platinum Tier uključuje naslove kao što su Street Fighter 6, Hogwarts Legacy i Remnant II, obećavajući sveže iskustvo i originalne avanture.

Najviše igrane

Kategorija najviše igranih igara meri se prema broju trenutnih igrača. Platinum Tier ovde uključuje igre koje su privukle više od 300.000 igrača na vrhuncu. Sons of the Forest, PUBG: Battlegrounds, i Apex Legends su samo neki od naslova koji su oduševili veliki broj igrača.

Early Access hitovi

Steam prepoznaje značaj Early Access igara, a Platinum Tier ovde predstavlja igre koje su ostvarile impresivan bruto prihod u tom periodu. Baldur's Gate 3, Everspace 2 i Farlight 84 su neki od naslova koji su se izdvojili u ovoj kategoriji.

Steam 2

Steam Deck igre - Aktivni dnevni igrači

Za igrače na Steam Deck konzoli, najviše dnevno aktivnih igrača imaće priliku da uživa u naslovima poput Elden Ring, Hogwarts Legacy i The Witcher III. Steam Deck postaje platforma sa sve većim izborom i raznolikošću igara.

Gamepad igre - Dnevni aktivni igrači

Kada je u pitanju igranje sa gamepad-om, najviše dnevno aktivnih igrača privukle su igre kao što su Rocket League, FIFA 23 i Resident Evil 4 Remake. Gamepad korisnici imaju širok spektar naslova koji omogućavaju uživanje u igri na udoban način.

VR iskustva

Za ljubitelje virtuelne stvarnosti, Steam otkriva najbolja VR iskustva merena po bruto prihodu. Među njima su Half-Life: Alyx, Beat Saber i The Elder Scrolls V: Skyrim VR, obećavajući uzbudljive avanture u svetu VR-a.

Steamova Najbolje od 2023 lista pruža uvid u raznolikost i popularnost igara tokom godine. Bez obzira na platformu ili žanr, svaki igrač će pronaći nešto što odgovara njihovim preferencijama. Sa obećavajućim naslovima u narednom periodu, očekujemo da će Steam i dalje biti epicentar gaming zajednice. Prati naš blog za više informacija!

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.