Fallout London stiže u aprilu 2024. godine!

Fallout London stiže u aprilu 2024. godine!
27. decembar 2023. 62 pregleda

Fallout London stiže u aprilu 2024. godine!

Bethesda Games Studios se priprema za najveći događaj u svetu Fallouta - dolazak Fallout London moda! Razvojni tim ovog ambicioznog moda konačno je otkrio datum izlaska - 23. april 2024. godine, i sa sobom donosi neviđeni sadržaj koji će transformisati Fallout 4 iskustvo.

Fallout London stiže u aprilu 2024. godine!

Fallout London nije običan mod, to je epohalno remek-delo koje je godinama stvarano od strane posvećenog tima, a sada će konačno biti dostupno za sve ljubitelje serijala. Uzduž i popreko razmatramo o čemu se radi. Originalna mapa ovog moda će obuhvatiti petnaest stvarnih londonskih opština, pažljivo rekreiranih kako bi pružile autentičan doživljaj grada. 

Nije reč samo o mapama, Fallout London donosi i impresivan broj novih elemenata, uključujući:

  • 121 oružje
  • 514 odevnih predmeta
  • 29 rasa
  • 425 građevinskih elemenata
  • 203 potrošna predmeta

Revitalizovani interfejs, inovacije poput Atta Boy ručne konzole, potpuno nova zvučna kulisa, više od pedeset glavnih misija i potpuno glumačko izvođenje doprinose statusu Fallout London moda kao najambicioznijeg moda u istoriji Bethesda Games Studios. U 13-minutnom video klipu, razvojni tim nas vodi kroz sve delove ovog impozantnog moda, od prostrane mape do revolucionarnih mehanika i jedinstvenih dodataka koji će obogatiti svet Fallouta. Fallout London će transformisati tvoje Fallout 4 iskustvo, vodeći te kroz srce Londona i pružajući ti priliku da doživiš postapokaliptičnu avanturu na potpuno nov način. Pripremi se za 23. april 2024. godine, kada će ovo remek-delo postati deo Fallout sveta!

Prati naš blog za više informacija!

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.