Space Marine 2 unosi novu dimenziju u Warhammer 40,000 svemir!

Suočavanje sa bezbrojnim Horama - Space Marine 2 unosi novu dimenziju u Warhammer 40,000 svemir!
30. avgust 2023. 80 pregleda

Space Marine 2 unosi novu dimenziju u Warhammer 40,000 svemir!

Warhammer 40,000: Space Marine 2, dugoočekivani naslov razvijen od strane Saber Interactive, spaja žanrove pucačine i borbe u bliskom okršaju u nasilnom i gotičkom svetu Warhammer 40,000. Ovaj naslov nastavlja uspešnu formulu originalne igre iz 2011. godine, donoseći nam brutalne borbe i neprestane talase neprijatelja.

Space Marine 2

Igra pruža linearnu kampanju iz trećeg lica sa intenzivnim borbama protiv Tiraniđa, rase insektnih stvorenja koja nas podseća na "Zvezdane Trupe". Igrač će biti suočen sa hiljadama neprijatelja na ekranu, zahvaljujući tehničkom rešenju inspirisanom igrom World War Z, što stvara vizualno spektakularno i impresivno iskustvo. Glavni junak, Poručnik Titus, naoružan ikoničnim lančanim mačem, probija se kroz horde Tiraniđa. Igra se ističe kako u borbi iz daljine, tako i u borbi u bliskom okršaju, međutim, pravi sjaj dolazi do izražaja sa lančanim mačem. Udarci lančanog mača sa zadovoljstvom kidaju neprijatelje, prožimajući bojište krvlju.

Space Marine 2

Borbeni sistem u Space Marine 2 pruža dubinu uz komboe, pariranje i izbegavanje, omogućavajući igračima da se uključe u izuzetno brutalnu borbu. Manji Tiraniđi se lako eliminišu, ali njihova velika brojnost predstavlja pretnju za oklop i zdravlje igrača. Da bi preživeli, igrači moraju taktički eliminisati veće neprijatelje kako bi obnovili oklop i nastavili borbu. Iako je demo misija prikazala samo nekoliko tipova Tiraniđa, veruje se da će puna igra uvoditi raznovrsne i izazovne tipove neprijatelja kako bi borba ostala sveža i angažujuća. Sa preko 25 različitih kreatura Tiraniđa u Warhammer 40,000 tabletop igri, postoji potencijal da se borbeni mehanizmi igre evoluiraju sa svakim novim neprijateljem koji se susretne. Space Marine 2 posvećuje pažnju detaljima, ostajući veran lore-u i estetici sveta Warhammer 40,000. Protagonista i njegovi saveznici su opremljeni sa detaljno prikazanim opremama, dok se ponašanje neprijatelja slaže sa njihovom hivemind prirodom. Posvećenost Saber Interactive-a očuvanju suštine sveta Warhammer 40,000 sigurno će obradovati fanove.

Warhammer 40,000: Space Marine 2 obećava uzbudljivo gejming iskustvo. Sa besprekornim spajanjem borbe iz daljine i borbe u bliskom okršaju, igra je spremna da postane još jedan uspešan dodatak Warhammer 40,000 franšizi. Prati naš blog za sve dodatne informacije o ovom naslovu!

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.