Little Nightmares 3 - Novo poglavlje misterioznog užasa i saradnje!

Little Nightmares 3 - Novo poglavlje misterioznog užasa i saradnje!
30. avgust 2023. 156 pregleda

Little Nightmares 3 - Novo poglavlje misterioznog užasa i saradnje!

Supermassive Games i Bandai Namco su najavili dolazak Little Nightmares 3. Ovo iznenađenje je dodatno začinjeno činjenicom da će igra biti dostupna već 2024. godine!

Little Nightmares 3

Trejler za Little Nightmares 3 predstavio je dva potpuno nova lika - Low i Alone. Ovoga puta, igrači će imati mogućnost da se upuste u avanturu sami uz podršku AI upravljane druge ličnosti ili da se udruže sa drugim igračem u online kooperaciji. Ovo je zaista revolucionaran korak za serijal, otvarajući vrata novim dimenzijama iskustva. Očekuje nas širok spektar platformi na kojima ćemo moći da istražimo svet Little Nightmares 3 - igra će biti dostupna na PC-ju, PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One i Nintendo Switch konzolama. Ova raznovrsnost platformi omogućiće igračima širom sveta da zakorače u zastrašujući svet ove igre, bez obzira na to koji uređaj preferiraju.

Nije samo Little Nightmares 3 ono što dolazi iz Supermassive studija. Osim najave igre, objavljen je i podkast pod nazivom "The Sounds of Nightmares", što će sigurno dodatno produbiti doživljaj igrača kroz zvučne aspekte igre. Zanimljivo je napomenuti da ovog puta Supermassive preuzima razvoj trećeg dela, dok je originalni kreator Tarsier skrenuo sa puta nakon završetka drugog dela 2021. godine. To nas stavlja u intrigantnu poziciju i budi pitanje kako će se ovaj prepoznatljivi serijal dalje razvijati pod novom komandom.

Little Nightmares 3

Prvi Little Nightmares nas je uvukao u mračni svet kroz oči male devojčice Six, dok smo se trudili da pobegnemo iz zastrašujućeg gvozdenog broda. Brzo smo se zaljubili u igru, a i kritičari su je hvalili. Little Nightmares II je dodao novu dimenziju priče, služeći kao prequel originalnom delu. Sada, sa Little Nightmares 3 na horizontu, ostaje da se vidi kako će se ovaj serijal nastaviti i da li će uspeti da nadmaši prethodne uspehe.

Spremi se za još jedno duboko uranjanje u mračne tajne i jezive avanture - Little Nightmares 3 obećava da će nam ponuditi još jedno nezaboravno iskustvo koje će nas držati na ivici sedišta. Prati naš blog za sve dodatne informacije o ovom naslovu!

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.