Warhammer 40,000: Space Marine 2 stiže ove zime!

Warhammer 40,000: Space Marine 2 stiže ove zime!
9. jun 2023. 105 pregleda

Warhammer 40,000: Space Marine 2 stiže ove zime!

Na ovom Warhammer naslovu rade Saber Interactive i Focus Home Entertainment, a na ovogodišnjem Summer Game Fest 2023 događaju su objavili najnoviji trejler za Space Marine 2.

Cela kampanja će moći da se igra solo, u saradnji sa AI ili prijateljima za najviše tri igrača. Programeri su takođe potvrdili da će igra biti objavljena ove zime (iako bi se to moglo protumačiti da znači početak 2024. a ne decembar 2023.) za PC (Steam), PlayStation 5 i Xbox Series S/X.

Nastavak hvaljene pucačine iz trećeg lica iz 2011. godine, koju je napravila Relic Entertainment kompanija, Warhammer 40,000: Space Marine 2 je najavljen na The Game Awards 2021 događaju. Prošli su vekovi od događaja viđenih u prvoj igrici. U nekom trenutku u ovom vremenskom okviru, kapetan Titus je odlučio da se podvrgne Rubicon Primaris-u, opsežnoj i izuzetno bolnoj operaciji koja transformiše Prvorođene svemirske marince u Primaris svemirske marince. U Space Marine 2 naslovu, Titus i njegov tim suočavaju se sa invazijom tirana na imperijalni civilizovani svet Macragge, koji se nalazi u Ultima Segmentumu istočnog ruba galaksije.

Za sada nam je poznat samo izgled kolektor izdanja ovog naslova, a možeš ga videti na slici ispod!

Space Marine 2

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.