Insomniac Games - Novi AAA naslov na horizontu!

Insomniac Games - Novi AAA naslov na horizontu!
29. avgust 2023. 78 pregleda

Insomniac Games - Novi AAA naslov na horizontu!

Napetost raste među gejmerskom zajednicom, jer je najavljeno da se Insomniac Games sprema za izlazak svog novog, neobjavljenog AAA naslova. Ovaj studio, poznat po hitovima kao što je Marvel's Spider-Man serijal, ne planira da uspori svoj tempo razvoja igara!

U nedavnom intervjuu sa Erin Eberhardt, direktorkom projekta u Insomniac Games, otkriveno je da tim radi na još jednom ambicioznom AAA naslovu, pored već najavljenih Marvel’s Spider-Man 2 i Marvel’s Wolverine. Iako Erin nije mogla da otkrije mnogo detalja, ova vest izazvala je uzbuđenje među fanovima studija. Poznato je da je Erin Eberhardt pridružila Insomniac Games-u u novembru 2021. godine. To sugeriše da bi ovaj tajanstveni AAA naslov mogao biti u razvoju gotovo dve godine, ukoliko je Erin bila uključena u projekt od samog početka.

Insomniac Games - Novi AAA naslov na horizontu!

Iako se datum izlaska za ovu neobjavljenu igru još uvek ne zna, postoji osećaj nestrpljenja među igračima da saznaju više. Ipak, trenutni fokus fanova Insomniac Games-a je na izlasku Marvel’s Spider-Man 2, zakazanom za 20. oktobar ove godine. S obzirom na dosadašnje uspehe Insomniac Games-a, očekivanja za njihov novi AAA naslov su visoka. Iako detalji za sada ostaju tajna, svet gejminga jedva čeka da sazna šta ovaj studio priprema.

Prati naš blog za sve dodatne informacije!

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.