Novi trejler za Avatar: Frontiers of Pandora otkriva detalje o neverovatnom putovanju!

Novi trejler za Avatar: Frontiers of Pandora otkriva detalje o neverovatnom putovanju!
18. septembar 2023. 107 pregleda

Novi trejler za Avatar: Frontiers of Pandora otkriva detalje o neverovatnom putovanju!

Spremi se da zaroniš u svet Pandora kao Na'vi u igri Avatar: Frontiers of Pandora, koja stiže na PlayStation 5 konzole 7. decembra. Ova igra pruža fanovima priliku da se stave u ulogu Na'vi lika i bore protiv Resources Development Administration (RDA) kako bi zaštitili prelepo mesto zvano Pandora. Igrači na PlayStation platformi će dobiti besplatan Aranahe Warrior Pack-ove, koji im omogućavaju setove kozmetičkih promena za lika i oružje. U novom trejleru koji se fokusira na priču igre, možeš saznati više o herojevom putovanju kao dete koje pokušava da ponovo uspostavi vezu sa svojim izgubljenim nasleđem.

Avatar: Frontiers of Pandora

Povratak Sarentu

U Avatar: Frontiers of Pandora, tvoj lik je Na'vi, koji je kao beba otet od strane RDA kako bi postao deo programa The Ambassador Program (TAP) i treniran je u okruženju ljudi. Odvojen si od svog domaćeg sveta Pandore i svog naroda. Ti si jedan od preostalih članova poštovanog Sarentu klana, koji se smatrao nestalim pre mnogo godina. Tokom bitke na planinama Hallelujah, koja je prikazana u prvom Avatar filmu, stavljen si u hitnu kriostazu dok je RDA evakuisala Pandoru. 15 godina kasnije, budiš se i kročiš na Pandoru kao stranac u svom rodnom mestu.

Avatar: Frontiers of Pandora

Klanovi i saputnici

Kako bi ti pomogli da se povežeš sa Pandorom i naučiš Na'vi načine, sretaćeš druge Na'vi klanove dok istražuješ Zapadnu granicu. Upoznaćeš Aranahe, klan tkalja koji cene tradiciju; Zeswa, nomadski klan koji je spreman da se bori protiv RDA i Kame'tire, klan tajanstvenih i povučenih iscelitelja. Ovi Na'vi će te takođe naučiti kako da uspostaviš vezu sa svojim sopstvenim saputnikom banshee ili ikranom. Kada to uradiš, imaš mnogo načina da istražuješ i braniš Pandoru zajedno sa njima, a čak možeš i da skačeš sa litice i pozoveš svog ikrana da istražuješ Pandoru iz vazduha. Takođe ćeš naučiti da jašeš kao pravi Na'vi na direhorseu.

Avatar: Frontiers of Pandora

Zaštita Pandore

RDA se vratila na Pandoru, opasnija nego ikada, i ponovo pretnja uspešnim ekosistemima i njenim klanovima. Ti si odlučan da zaustaviš RDA u uništavanju tvog domaćeg sveta. Bori se protiv njih koristeći i Na'vi i RDA oružje. Iskoristi svoju neverovatnu snagu i agilnost, pravi nove opreme i unapredi svoje veštine i oružje dok lečiš i štitiš Pandoru.

Avatar: Frontiers of Pandora

Pripremi se da postaneš Na'vi i boriš se za Pandoru u Avatar: Frontiers of Pandora, koja stiže na PS5 konzole 7. decembra. Zaroni u avanturu i postani heroj Pandora! Poruči svoj primerak na vreme!

Pogledaj ponudu

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.