Dobrodošao u Dharma Tower - Ghostrunner 2 Demo je dostupan na PS5 konzoli!

Dobrodošao u Dharma Tower - Ghostrunner 2 Demo je dostupan na PS5 konzoli!
19. septembar 2023. 59 pregleda

Dobrodošao u Dharma Tower - Ghostrunner 2 Demo je dostupan na PS5 konzoli!

Zaroni u svet kibernetičkog ninje i postani Ghostrunner dok sudbina čovečanstva visi o koncu, a Dharma Tower se suočava sa novim pretnjama. Spremi se da evoluiraš kako bi preživeo!

Ghostrunner 2

Čekanje je gotovo! Ghostrunner 2 demo sada je dostupan na PlayStation 5, nudeći igračima ukus uzbudljivog kibernetičkog iskustva koje ih očekuje. Preuzmi kontrolu nad Džekom i doživi uzbuđenje novih borbenih veština i akcije na motoru dok se krećeš ulicama Dharma Tower kao nikada pre. Demo nudi brzi uvid u intenzivnu akciju i munjevito brze borbe koje te očekuju u Ghostrunner 2 igri.

Ghostrunner 2 veštine

Imaćeš priliku da isprobaš neke od izvanrednih veština Džeka, svaka od njih igra ključnu ulogu u tvojoj avanturi kroz Dharma Tower i dalje:

  • Shuriken - Ovladaj veštinom bacanja shurikena da otključaš vrata, izazoveš eksplozije i eliminišeš neprijatelje iz daljine.
  • Tempest - Oslobodi moćan udarac koji može eliminisati više neprijatelja odjednom. Usavrši svoje vreme kako bi odbio neprijateljske projektila nazad prema njima i interagovao sa ključnim objektima.
  • Sensory Boost - Uspori vreme, pružajući ti agilnost da izbegavaš dolazeće napade sa preciznošću. Koristi ovu veštinu da savladaš izazovne prepreke i sakupljaš teško dostupne predmete.
  • Grapple - Iskoristi kuk za penjanje kroz okolinu sa lakoćom, dosežući nove visine i istražujući skrivene oblasti.

Ghostrunner 2

Ghostrunner je evoluirao

Borbeno umeće Džeka evoluiralo je, omogućavajući mu da efikasnije blokira dolazeće napade, pružajući igračima bolju kontrolu tokom intenzivnih borbi. Nivoi su ispunjeni eksplodirajućim barelima, šinama po kojima možeš da se klizaš, razornim zidovima koji kriju tajne i neutralnim entitetima koji ti mogu dati prednost.

Budi spreman da se suočiš sa izazovima Dharma Tower i postaneš Ghostrunner u ovoj uzbudljivoj kibernetičkoj avanturi! Poruči svoj primerak na vreme!

Pogledaj ponudu

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.