Posle uspešnog filma, stiže i igra – Avatar: Frontiers of Pandora!

Posle uspešnog filma, stiže i igra – Avatar: Frontiers of Pandora!
28. jun 2023. 219 pregleda

Posle uspešnog filma, stiže i igra – Avatar: Frontiers of Pandora!

Tokom Ubisoft Forward događaja, najavljena je nova Avatar: Frontiers of Pandora igra sa malo više detalja. Ovaj naslov je već duže vreme bio svima na oku, a sada smo dobili malo više informacija o igri. Potvrđen je datum kada igra izlazi, a to je 7. decembar ove godine.

Prošlo je skoro petnaest godina od objavljivanja poslednje velike Avatar igre, a sada nas očekuje naslov iz prvog lica, otvorenog sveta, zasnovan na pričama koje će Avatar fanove ostaviti bez teksta. U ovom naslovu, jedan Na’vi preživljava istrebljenje i budi se nakon vremenske pauze, gde će imati svu slobodu da istraži masivni otvoreni svet i iscrta svoj sopstveni put sudbine. Naravno, to sve važi dok se ne vrate neprijatelji da ga istrebe. Onda će biti vreme da se braniš i snalaziš, ali ne brini, nećeš biti sam, jer ova igra će imati co-op mod, gde ćeš moći da igraš sa svojim prijateljima.

Avatar Frontiers of Pandora

Ubisoft je objasnio kako će ova igra funkcionisati i da će se borba odvijati između RDA i Na’vi. Imali smo prilike da vidimo i sisteme za craft, borbu, kao i razvoj sveta. Pojašnjeno nam je kako se znanje u igri dobija, kako se širi i kako će sami igrači imati prilike da uživaju u otvorenom svetu gde će moći da otkrivaju razne tajne.

Prati naš blog za više informacija o ovom naslovu!

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.