GTA VI trailer nam stiže početkom decembra!

GTA VI trailer nam stiže početkom decembra!
8. novembar 2023. 135 pregleda

GTA VI trailer nam stiže početkom decembra!

Napokon je došao trenutak koji su mnogi nestrpljivo iščekivali! Rockstar Games je konačno odlučio da otkrije prvi zvanični trailer za Grand Theft Auto 6 u decembru 2023. Ova uzbudljiva vest je potvrđena putem Rockstar Newswire saopštenja, čime su potvrđene ranije glasine iz novembra ove godine!

GTA 6

U tom saopštenju, Rockstar nije otkrio sve detalje koje smo možda očekivali, ali su potvrdili svoje uzbuđenje zbog predstojećeg lansiranja GTA 6. "Veoma smo uzbuđeni što vam možemo saopštiti da ćemo početkom decembra objaviti prvi trailer za sledeći Grand Theft Auto. "

Ova vest dolazi uoči 25. godišnjice Rockstar-a, koja će se takođe obeležiti sledećeg meseca. To znači da će trailer za GTA 6 možda biti pušten istog dana kao i proslava ove važne godišnjice. Međutim, za sada jedini podatak koji imamo o datumu osnivanja studija je informacija iz decembra 1998. godine, jer je studio zvanično najavljen tek 22. januara naredne godine. Takođe, ne zaboravimo da se dodela Game Awards nagrada održava 7. decembra, što predstavlja još jednu mogućnost za premijeru trailera.

GTA 6

Rockstar je zahvalio igračima širom sveta na njihovoj neverovatnoj podršci, ističući da su im omogućili da stvaraju igre koje zaista vole. "1998. godine, Rockstar Games je osnovan sa idejom da video igre postanu jednako važne za kulturu kao i bilo koji drugi oblik zabave. Nadamo se da smo stvarali igre koje volite, dok smo se trudili da budemo deo tog evolucijskog procesa."

Već duže vreme kruže glasine o Grand Theft Auto VI naslovu, posebno nakon izlaska Grand Theft Auto 5 pre više od decenije. O tim glasinama se povremeno pisalo, a službeno je potvrđeno u saopštenju za medije 2022. godine, kada je studio najavio da je razvoj igre već uveliko u toku. Kasnije iste godine, procurili su snimci iz razvoja igre u velikom hakerskom napadu, koji je rezultirao hapšenjem britanskog tinejdžerskog hakera. Iako zvaničan datum izlaska još uvek nije potvrđen, spekuliše se da će igra biti dostupna negde između aprila 2024. i marta 2025. godine. Ova projekcija je postala verovatna nakon što je izdavačka kuća Take-Two Interactive najavila ogromne finansijske dobitke u toj fiskalnoj godini, koje bi bilo teško postići bez doprinosa izuzetno profitabilne GTA serije.

GTA 6

Uzbudljivo vreme je pred nama i svi obožavaoci serijala jedva čekaju da vide šta Rockstar Games ima da ponudi u nastavku ovog omiljenog serijala. Prati naš blog za sve dodatne informacije o GTA VI naslovu!

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.