Sve što znamo o Silent Hill 2 Remake naslovu!

Sve što znamo o Silent Hill 2 Remake naslovu!
12. jul 2023. 244 pregleda

Sve što znamo o Silent Hill 2 Remake naslovu!

Silent Hill 2 Remake je konačno stigao! Obožavaoci najboljih horor igara za PS2 već dugo čekaju ovaj trenutak, a sada je vreme da se spremite da se sakrijete iza sofe i zamolite Alexu da upali sve svetla. Nećemo čekati još dugo!

Originalna igra na PS2 bila je pravo remek-delo. Zamisli samo kako će izgledati na PS5 sa novim vizualima i boljom kontrolom. Iz svih glasina, spekulacija i potvrđenih informacija koje smo prikupili, jedno je sigurno - ova igra će biti pravi horor od početka do kraja i jedva čekamo da je isprobamo.

Silent Hill 2 Remake

Silent Hill 2 Remake Gameplay

Silent Hill 2 Remake je prva Silent Hill igra za kućne konzole od 2012. godine, kada je izašao Silent Hill: Downpour i naslov Book of Memories za PS Vitu. Vreme je da se ponovo uroni u svet Jamesa Sunderlanda, iako još uvek nisamo spremani da pročitamo pismo njegove mrtve supruge. To nas strašno plaši!

Što se tiče gameplay-a, većina nas je igrala originalnu igru na PS2 i zna opšti koncept i atmosferu koju možemo očekivati. Ako nisi imao priliku da zaigraš ovaj naslov, onda te čeka pravo uživanje. Konami zna kako da nam naježi kosu i zatalasa zube. Mislimo da su u ovoj igri savršeno izbalansirali sve što je potrebno za vrhunsko iskustvo, a trejler igre pokazuje da snaga PS5 konzole samo dodatno poboljšava igru. Uzbudljiva i jeziva priča igre divno je uklopljena sa prelepim grafikama koje nas ostavljaju bez daha, ne samo zbog panike koju izaziva igranje igre. I da, Pyramid Head će ti ponovno izazvati noćne more!

Na kojim platformama će biti dostupan Silent Hill 2 Remake?

Prvobitno će Silent Hill 2 Remake biti dostupan samo na PS5 konzolama.

U trenutku izlaska, igra će biti dostupna samo na PS5 konzoli, dok će verzija za Steam biti dostupna godinu dana kasnije. To je dobra vest za sve fanove Sony-ja, ali ako si PC igrač, moraćeš sačekati još godinu dana da bi uživao u ovoj zastrašujućoj igri. Za sada ne znamo da li će igra biti dostupna na Xbox-u ili Nintendo Switch-u.

Kako znamo, Microsoft i Sony trenutno nisu u dobrim odnosima. Silent Hill 2 Remake se pojavio među ostalim igrama koje Microsoft želi da dobije kako bi povećao svoj udeo na tržištu konzola. Što se tiče Nintendo Switch-a, iako ima neke zastrašujuće igre, ne mislimo da je Nintendo-ova konzola najbolji izbor za novu Silent Hill igru. To bi samo stvorilo situaciju u kojoj bi developeri morali da prilagode igru kako bi radila na Switch-u, što bi dovelo do značajnog kašnjenja, kao što je slučaj sa igrom Harry Potter.

Silent Hill 2 Remake

Koji je datum izlaska Silent Hill 2 Remake?

Najverovatniji datum izlaska za Silent Hill 2 Remake je proleće 2024. godine. Na događaju Silent Hill transmission u oktobru 2022. godine, Silent Hill 2 Remake je napokon najavljen, a spekuliše se da je igra bila u ranom razvoju od 2019. godine. Ako pretpostavimo da je tim koji radi na igri već tri godine uložio u razvoj, proleće 2024. godine ne bi bilo nerealno vreme za izlazak igre.

Prati naš blog za sve dodatne informacije!

Napomena da su informacije u ovom blog postu zasnovane na dostupnim informacijama u trenutku pisanja i da su podložne promenama u budućnosti.

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.