LEGO Fortnite - Novi mod koji oduzima dah!

LEGO Fortnite - Novi mod koji oduzima dah!
8. decembar 2023. 211 pregleda

LEGO Fortnite - Novi mod koji oduzima dah!

LEGO Fortnite je zvanično lansiran, unoseći novi vazduh u svet survival-igranja. Igra je besplatna unutar Fortnite-a i predstavlja novi permanentni mod, potpuno odvojen od Battle Royale. Na mnogo načina, predstavlja originalnu viziju Fortnite-a, koji je započeo kao survival igra Save The World, ali je sada unapređen zahvaljujući partnerstvu sa LEGO kompanijom.

Ovo je takođe prvi značajan konkurent Minecraft-u, obećavajući mnogo istih uzbudljivih karakteristika poput građenja i borbe protiv nemrtvih kada se pojave noću, ali sa blistavom grafikom Unreal Engine 5 i, naravno, LEGO figurama! Govoreći o LEGO figurama, mnoge od tvojih postojećih Fortnite skinova imaju svoju LEGO verziju—više od 1.200 skinova u igri već su LEGO-ovi u ovom modu—ali možeš dobiti i dva nova LEGO skinova besplatno prateći nekoliko prilično jednostavnih koraka.

Kako otključati Explorer Emilie Outfit

Ovaj korak je veoma lak. Jednostavno poveži svoje LEGO i Fortnite/Epic naloge i zaradićeš Explorer Emilie Outfit besplatno. Epic kompanija je detaljno opisala kako povezati ove naloge ovde.

LEGO Fortnite - Novi mod koji oduzima dah!

Kako otključati Trailblazer Tai Outfit

Za ograničeno vreme, možeš posetiti Fortnite Item Shop i preuzeti True Explorers Quest Pack (tokom "prozora lansiranja" za LEGO Fortnite). Postoji niz zadataka koje treba završiti kako bi otključao nekoliko predmeta i Trailblazer Tai Outfit, koji ima LEGO i Battle Royale varijante. Zapamti, da bi pristupio LEGO Fortnite-u, jednostavno otvori Fortnite, idi na Discover pločice i pomakni se do Epic reda. Zatim jednostavno klikni na LEGO Fortnite pločicu i kreni! Odavde možeš izabrati Survivor ili Sandbox mod.

LEGO Fortnite - Novi mod koji oduzima dah!

LEGO Fortnite - Besplatni skinovi i nezaboravno igračko iskustvo

LEGO Fortnite donosi svežinu i igračko uzbuđenje u svet Fortnite-a. Besplatni skinovi su sjajan dodatak koji će privući i stare i nove igrače. Ovo je trenutak kada svet gejminga doživljava novu eru, spajajući dva omiljena sveta—Fortnite i LEGO. Poveži svoje naloge, zaroni u LEGO Fortnite i doživi avanturu koja će te oduševiti kao nikada pre.

Prati naš blog za više informacija o ovom naslovu!

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.