Čudovišta, istraživanje i avanture - Zašto je Open World logičan korak za Monster Hunter Wilds!

Čudovišta, istraživanje i avanture - Zašto je Open World logičan korak za Monster Hunter Wilds!
13. decembar 2023. 41 pregleda

Čudovišta, istraživanje i avanture - Zašto je Open World logičan korak za Monster Hunter Wilds!

Ako si kao i mi uzbuđen zbog najave Monster Hunter Wilds, onda si verovatno razmišljao o mogućnostima koje će nova igra doneti. Da li će biti korak dalje od Monster Hunter World-a? Ako je suditi prema dosadašnjim informacijama i trailer-u, odgovor je - da!

Čudovišta, istraživanje i avantura - Zašto je Open World logičan korak za Monster Hunter Wilds!

Monster Hunter serijal je kroz godine evoluirao, ali Wilds ima potencijal da odstupi od tradicionalnog formata i postane pravi otvoreni svet.  Monster Hunter World je bio ključni trenutak za serijal u Zapadnom svetu. Pre toga, igre su uglavnom bile na ručnim konzolama, sa zonama koje su zahtevale učitavanje između njih. World je ukinuo tu potrebu i unapredio biome u MH igrama, postavši zvezda u serijalu. Monster Hunter Rise je, iako tehnički ograničen na Switch-u, uveo brze Palamute i Wirebugs, čime je istakao istraživanje. Monster Hunter Wilds, prema najavi, nastavljaće ovu tradiciju. Sa novim kandžama za penjanje, igra će omogućiti još slobodnije istraživanje. Otvoreni svet ima smisla za Monster Hunter Wilds iz nekoliko razloga. Prvo, nova ptica-jezdilica pruža ne samo brzu vožnju, već i sposobnost letenja. Ovo omogućava vertikalno istraživanje, otvarajući nove dimenzije u svetu lova. Dodatno, prisustvo užeta za penjanje i kukice sa MH World dodaje još sredstava za kretanje i istraživanje.

Čudovišta, istraživanje i avantura - Zašto je Open World logičan korak za Monster Hunter Wilds!

Dinamičnost otvorenog sveta bi promenila način na koji se Monster Hunter igra. Trailer prikazuje promene u pejzažu usled borbe između čudovišta. Zamisli privlačenje ledenog čudovišta u toplije područje kako bi ga oslabio ili plansko menjanje okoline da bi privukao različite zveri. To su mogućnosti koje otvoreni svet nudi, a koje bi radiklano promenile iskustvo igrača. Monster Hunter Wilds je još uvek daleko, ali već sada nagoveštava nove visine koje serijal želi da dostigne. Iako se još uvek ne zna mnogo detalja o igri, potpuno otvoren svet čini se logičnim sledećim korakom. Capcom je već pokazao spremnost za radikalnim promenama sa MH World-om, tako da otvoreni svet nije samo moguć, već i verovatan.

 

Do susreta sa novim avanturama u Monster Hunter Wilds 2025, igrači mogu uživati u sadržaju Monster Hunter Rise ili istražiti najnoviji update u Monster Hunter Now. Spremi se za neverovatnu avanturu u potpuno novom svetu lova na čudovišta! Prati naš blog za više informacija o ovom naslovu!

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.