GTA 6 - Da li je kraj iščekivanju konačno blizu?

GTA 6 - Da li je kraj iščekivanju konačno blizu?
19. oktobar 2023. 3788 pregleda

GTA 6 - Da li je kraj iščekivanju konačno blizu?

U svetu gejminga, malo koji naslov izaziva toliko uzbuđenja i nestrpljenja kao Grand Theft Auto serijal, poznatiji kao GTA. Dok svet nestrpljivo iščekuje najnoviji dodatak ovoj ikoničnoj franšizi, vesti i glasine kruže internetom. Nedavno su se pojavile informacije iz finansijskog izveštaja kompanije Take-Two Interactive, vlasnika Rockstar Games-a, koji je dao nadu fanovima da bi zvanično saopštenje o Grand Theft Auto 6 (GTA 6) moglo biti bliže nego što smo mislili.

GTA 6

Prema izveštaju kompanije Raymond James, Take-Two Interactive je izrazio optimizam za period posle 2025. godine. Ovo je izazvalo uzbuđenje u gejming zajednici jer bi moglo značiti da se Rockstar Games priprema za veliku najavu. Izveštaj sugeriše da bi objavljivanje informacija i trejlera za Grand Theft Auto 6 moglo eliminisati glavnu neizvesnost u vezi sa finansijskom budućnošću kompanije. CEO Take-Two Interactive, Strauss Zelnik, naveo je da se očekuje da će GTA 6 biti objavljen tokom fiskalne 2025. godine, što je vest koja je odjeknula širom gejming sveta. Ipak, dok fanovi jedva čekaju da saznaju više, tačan datum izlaska i dalje je obavijen velom tajne. Glasi da bi trailer mogao biti objavljen 26. oktobra ili 21. oktobra, ali ove informacije treba uzeti sa rezervom dok ne stignu zvanične potvrde od strane Rockstar Games-a.

GTA 6

Svi ljubitelji serijala očekuju veliki iskorak u GTA 6, a sudeći prema dosadašnjim dostignućima u serijalu, ova igra bi mogla postaviti nove standarde u svetu gejminga. Kroz bogatu priču, neverovatnu grafiku i inovativne gameplay elemente, GTA 6 bi mogao da bude igra koja će obeležiti jednu eru u gejming industriji. Dok čekamo zvaničnu potvrdu i više detalja, strpljenje je ključno. Gejming svet i dalje bruji od uzbuđenja, a GTA fanovi širom sveta drže palčeve da se najava bliži, kako bismo konačno saznali šta nas tačno očekuje u sledećem poglavlju ove legendarni franšize.

Prati naš blog za više informacija o ovom naslovu!

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.