JBL Quantum 910P Wireless slušalice - Savršen zvuk za sve tvoje omiljene igre!

JBL Quantum 910P Wireless slušalice - Savršen zvuk za sve tvoje omiljene igre!
16. oktobar 2023. 28 pregleda

JBL Quantum 910P Wireless slušalice - Savršen zvuk za sve tvoje omiljene igre!

Zvuk ptica i cvrčaka, dinamično pozicioniranje zvuka - sve to čini igru stvarnijom i živopisnijom. Sa pravim slušalicama, taj doživljaj se može znatno pojačati. Ako si vlasnik PS5 konzole, sigurno si čuo za 3D audio mogućnosti sistema, zar ne? E pa, JBL Quantum 910P Wireless slušalice su nešto o čemu želiš da saznaš!

JBL Quantum 910P

Ove slušalice su kao unapređena verzija već sjajnih JBL Quantum 800 slušalica. Prvo što primetiš je njihov čvrst i elegantan dizajn. One su gotovo identične sa JBL Quantum 800 slušalicama, ali sa nekoliko poboljšanja. Sklopive slušalice sada imaju sigurnije podešavanje, što znači manje podešavanja tokom nošenja. I ono što je posebno sjajno - ove slušalice su dizajnirane da savršeno pristaju uz tvou PlayStation 5 konzolu. Beli okvir i RGB osvetljenje doprinose tom futurističkom izgledu.

JBL Quantum 910P

Ali, ono što stvarno izdvaja Quantum 910P Wireless slušalice su zvuk i performanse. Sa dinamičkim frekvencijskim opsegom od 20 Hz do 40 kHz (pasivno) i 20 Hz do 20 kHz (aktivno) i osetljivošću od 113 dB SPL @1 kHz / 1 mW, ove slušalice nude zvuk kao nikad pre. Zvuk je kristalno čist i impresivan, posebno kada igraš igre koje koriste 3D audio. Isprobali smo ih sa God of War: Ragnarok naslovom i doživeli smo zvučni spektakl. Bombastična muzika i borbe su zvučale tako jasno i intenzivno, a zvuk neprijatelja oko tebe čini igru stvarno imerzivnom. Ali, ove slušalice nisu samo za igre. Sa Bluetooth 5.2 i 3.5mm audio priključkom, možeš ih koristiti na raznim uređajima, uključujući i tvoju PS5 konzolu, naravno, ali i druge konzole, telefone ili čak laptop. Slušanje muzike sa ovim slušalicama je pravo uživanje - zvuk je bogat, detaljan i uranjaš u svaku notu. Zaista vredi investirati u ovakav kvalitet zvuka, naročito ako si ozbiljan igrač ili audiofila.

Izaberi savršen zvuk za sve tvoje omiljene naslove. Poruči svoj primerak već sada!

Pogledaj ponudu

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.