Forza Motorsport – Redovne mesečne nadogradnje za nezaboravno vozačko iskustvo!

Forza Motorsport – Redovne mesečne nadogradnje za nezaboravno vozačko iskustvo!
25. septembar 2023. 66 pregleda

Forza Motorsport – Redovne mesečne nadogradnje za nezaboravno vozačko iskustvo!

Ako si strastveni zaljubljenik u video igre i trke, onda će te vesti koje stižu iz studija Turn10 definitivno obradovati. Naime, Forza Motorsport, nadolazeća igra za Xbox, donosi inovativan pristup nadogradnji i dodatnom sadržaju nakon lansiranja, obećavajući igračima konstantnu zabavu i izazov.

Forza Motorsport

Forza Motorsport će redovno dobijati mesečne nadogradnje koje će obogatiti i unaprediti tvoje vozačko iskustvo. Ovaj koncept podrazumeva dodavanje novih staza, vozila i takmičenja na redovnoj bazi. Iako nećemo svakog meseca dobiti sadržaj iz svih ovih kategorija, očekuje nas konstantno osvežavanje igre koje će držati pažnju igrača na visokom nivou, baš kao što to čini konkurentska igra, Gran Turismo 7. Prva velika nadogradnja planirana je za novembar, a donosi nam Yas Marina stazu, jednu od najpoznatijih i najizazovnijih trkačkih staza na svetu. Zatim, u decembru, možemo očekivati još jednu novu stazu koja će dodatno proširiti izbor staza dostupnih u igri.

Vozila su srce svake trkačke igre, i Forza Motorsport neće razočarati u tom pogledu. Igrači će imati priliku da nabave nova vozila, pri čemu će neka od njih moći da se kupe u virtuelnom Showroomu koristeći virtuelnu valutu koja se zarađuje igrajući se. S druge strane, za neka vozila će biti potrebno pokazati svoje veštine na stazi i osvojiti ih putem takmičenja. Ali Forza Motorsport nije samo o stazama i automobilima. Tim iza igre planira uvesti i Featured Tours - trke koje su vremenski ograničene i tematski povezane. Ove trke će biti aktivne na nedeljnoj bazi, ali će igrači imati mogućnost da ih dovrše i nakon završetka roka, unutar dva nedelje. Ovo će omogućiti svim igračima da se izazovu i takmiče u raznovrsnim trkačkim okruženjima.

Forza Motorsport

Forza Motorsport obećava pravu poslasticu za sve vozače, bez obzira na njihove veštine i iskustvo. Ovo je igra koja će te držati prikovanim za volan, pružajući ti beskrajno zabavno i izazovno vozačko iskustvo. Pripremi se za nezaboravne trke, ekskluzivne automobile i konstantno osvežavanje sadržaja, jer je Forza Motorsport spremna za vožnju.

Prati naš blog za više informacija o ovom naslovu!

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.