Forza Motorsport - Pregled realnih i fiktivnih staza u novoj simulaciji!

Forza Motorsport - Pregled realnih i fiktivnih staza u novoj simulaciji!
25. avgust 2023. 95 pregleda

Forza Motorsport - Pregled realnih i fiktivnih staza u novoj simulaciji!

Svetski poznati gigant Microsoft i razvojni tim Turn 10 Studios su udružili snage kako bi doneli novu uzbuđujuću simulaciju, Forza Motorsport. Svi ljubitelji brzine, trka i adrenalina mogu se pripremiti za nezaboravno iskustvo, jer su nedavno puštena tri nova kratka trejlera koja nas upoznaju sa stazama koje ćemo moći da istražujemo u ovoj predstojećoj igri.

Forza Motorsport

Prva staza koju želimo da predstavimo je Kyalami Grand Prix Circuit, smeštena u pitoresknom Johannesburg-u, u Južnoj Africi. Ova staza je dobro poznata po svojoj bogatoj istoriji i zahtevnim krivinama koje će testirati veštine svakog vozača. Zahvaljujući trejleru, imaćeš priliku da se upoznaš sa svakom krivinom i pravcem ove staze, kao i da osetiš dinamiku vožnje kroz gameplay prikaze.

Druga staza koja nam dolazi iz američke države Viskonsin nosi naziv Road America. Ova staza pruža pravu američku trkačku atmosferu, sa širokim stazama i raznovrsnim izazovima. Trejler nam omogućava da se bolje upoznamo sa svakim segmentom staze, što će svakako pomoći vozačima da unaprede svoju strategiju i veštine za predstojeće trke.

Eaglerock Speedway je treća staza koja se pojavljuje u trejlerima, iako ne postoji u stvarnom svetu. Ova fiktivna staza donosi svežu dozu kreativnosti i neograničene zabave. Spremi se da istražiš izazove koje nudi ova nestvarna staza i da se suočiš sa nepredvidivim preprekama dok se boriš za prvo mesto. 

Forza Motorsport

Forza Motorsport će biti dostupna za PC i Xbox Series X/S platforme od 10. oktobra. To znači da se bliži trenutak kada ćemo svi moći da zaronimo u svet trkačkih uzbuđenja, taktika i brze vožnje. Uživaj u brzini, trkama i uzbuđenju koje donosi Forza Motorsport!

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.