Gejming ledena groznica - Sve što treba da znaš o EA Sports NHL 24!

Gejming ledena groznica - Sve što treba da znaš o EA Sports NHL 24!
26. avgust 2023. 84 pregleda

Gejming ledena groznica - Sve što treba da znaš o EA Sports NHL 24!

EA Sports je konačno skinuo veo tajne sa očekivanog naslova NHL 24. Nakon napetnih nedelja tizera na društvenim medijima, potpuno otkrivanje igre donosi mnogo uzbuđenja i obećava da će zadovoljiti apetite svih zaljubljenika u virtuelni hokej.

EA Sports NHL 24

Naslovna zvezda ovogodišnje igre je talentovani Cale Makar iz Colorado Avalanche-a, što daje poseban osećaj autentičnosti i povezanosti sa stvarnim svetom NHL-a. Gameplay je srž svake sportske igre i NHL 24 ozbiljno povlači ručnu kočnicu kako bi unapredio taj segment. Bez obzira da li preferiraš klasičan hokej ili eksplozivne akcije, igra obećava da će te držati prikovanog za ekran.

Ali, tu nije kraj atrakcijama. World of Chel i Hockey Ultimate Team doživljavaju značajna poboljšanja i inovacije. Ako si sanjar, sanjaj veliko, jer EA Sports donosi cross-play mogućnosti izvan okvira Ultimate Team moda. Ove godine, cross-play će biti dostupan i u World of Chel, pružajući ti priliku da se suočiš sa igračima sa različitih platformi i testiraš svoje veštine. Jedna od najuzbudljivijih novina je ulazak Cheryl Pounder, trenutno priznatog TSN analitičara i nekadašnjeg člana tima Kanade. Njeno bogato iskustvo i duboko razumevanje igre unose novi sloj autentičnosti i strasti u svaki meč. Ne moraš dugo čekati da zaroniš u ovu hokejašku arenu. Datum izlaska je zakazan za 6. oktobar, a igra će biti dostupna na različitim platformama, uključujući PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S i Xbox One.

EA Sports NHL 24

Ipak, kao što to često biva, uz svetla idu i senki. Ove godine, online GM ili Franchise Mode neće biti deo iskustva koje NHL 24 pruža. Takođe, za igrače na PC-ju ima jedna tužna vest, jer se igra neće vratiti na ovu platformu, koja je bila domaćin NHL igrama od davne 2009. godine.

EA Sports NHL 24 obećava da će doneti brzu akciju, duboko uranjanje i uzbuđenje koje vežemo za najbolje trenutke hokeja. Sa naprednim gameplay-em, proširenim cross-play mogućnostima i prisustvom Cheryl Pounder kao kolor komentatorke, ova igra će definitivno zadovoljiti apetite svih fanova. Ne propusti priliku da zakoračiš na led snova i iskusiš hokej kao nikada pre!

Prati naš blog za sve dodatne informacije!

Previous article:
Next article:
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.