Najnovije vesti o Sonic Superstars naslovu - Otkriven datum izlaska i novi trejler!

Najnovije vesti o Sonic Superstars naslovu - Otkriven datum izlaska i novi trejler!
25. avgust 2023. 89 pregleda

Najnovije vesti o Sonic Superstars naslovu - Otkriven datum izlaska i novi trejler!

Svetski poznata gejming kompanija Sega donosi uzbudljive vesti za sve ljubitelje plavog ježa i njegovog univerzuma. Na nedavno održanom Gamescom Opening Night Live događaju, Sega je iznela više detalja o svojoj nadolazećoj igri, Sonic Superstars. Za sve one koji su nestrpljivo iščekivali ovaj trenutak, datum izlaska je konačno otkriven - Sonic Superstars će biti dostupan od 17. oktobra 2023. godine. Ako si spreman za akciju i avanturu, ovo je vest koju si čekao!

Sonic Superstars

Uz ovu iznenađujuću vest, Sega je otkrila i sveži trejler koji nam pruža uvid u ono što nas očekuje u igri. U trejleru je posebno istaknut lokalni kooperativni režim, omogućavajući do četiri igrača kako bi mogli zajedno da istraže svet Sonic Superstars. Ali to nije sve - tu je i online Battle Mode bez ograničenja, obećavajući intenzivne i uzbuđujuće borbe sa igračima širom sveta.

Sonic Superstars neće biti direktni naslednik igre Sonic Mania koja je osvojila srca igrača 2017. godine, ali će svakako doneti novu dozu uzbuđenja. Igrači će imati priliku da preuzmu kontrolu ne samo nad ikoničnim plavim ježom, već i nad njegovim vernim prijateljima poput Tailsa, Knucklesa i Amy Rose. Ali ni tu nije kraj iznenađenjima - Sega je potvrdila povratak lika po imenu Fang, koji je već ranije oduševio fanove u igrama poput Sonic: Triple Trouble i Sonic the Fighters. No, Sonic Superstars nije jedina vest koja je zapalila gejming svet tokom Opening Night Live događaja. Sega je otkrila da će Sonic Frontiers dobiti uzbudljivo besplatno ažuriranje sadržaja nazvano The Final Horizon, koje će biti dostupno već 28. septembra. To je još jedan razlog za uzbuđenje za sve fanove Sonica i avantura koje nam Sega donosi.

Sonic Superstars

Sonic Superstars se bliži sa svežim detaljima i datumom izlaska koji je postavljen za 17. oktobar 2023. godine. Ova igra će ti omogućiti da se upustiš u uzbudljive avanture sa omiljenim Sonic likovima i da se izboriš sa igračima širom sveta u online borbama. Ne zaboravi da Sonic Frontiers takođe donosi uzbudljivo ažuriranje sadržaja koje nas očekuje već 28. septembra.

Pripremite se da zakoračiš u svet brzine, akcije i uzbuđenja sa Sonic franšizom!

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.