Filip Veber otkriva planove za Cyberpunk 2 – Orion!

Filip Veber otkriva planove za Cyberpunk 2 – Orion!
28. decembar 2023. 45 pregleda

Filip Veber otkriva planove za Cyberpunk 2 – Orion!

Višegodišnje iščekivanje Cyberpunka 2077 konačno je donelo futurističko iskustvo u svet cyberpunka. Međutim, CD Projekt Red, razvojni tim iza igre, sada planira da podigne lestvicu na viši nivo sa nastavkom pod kodnim imenom Cyberpunk 2: Orion. Filip Veber, direktor priče u CD Projekt Red-u, otkrio je nekoliko ključnih elemenata koji će definisati ovu nadolazeću avanturu.

Filip Veber otkriva planove za Cyberpunk 2 – Orion!

Uticanje životnih putanja

Cyberpunk 2077 je obećao različite početne životne putanje - Street Kid, Korpo, i Nomad - ali je uticaj ovih izbora postao ograničen tokom igre. Filip Veber priznaje da ovo nije ispunilo očekivanja igrača te da će Cyberpunk 2: Orion pružiti dublje i dugoročnije posledice za izabrane životne putanje. Cilj je da se omogući igračima da zaista oblikuju tok svoje priče i doživljaj u cyberpunk svetu.

Grandiozne priče i razgranatost

Cyberpunk 2: Orion obećava grandiozne i više razgranate priče. Filip Veber je naglasio da želi da ispravi nedostatke prvog dela, gde su različite priče često konvergirale u jednu glavnu nit. Nastavak će pružiti više dubine i kompleksnosti u odnosima između likova, frakcija i sveta oko igrača.

Pogled u budućnost Cyberpunk sveta

Iako je razvojni tim trenutno posvećen radu na Witcher igri pod kodnim imenom Polaris, razvoj Cyberpunka 2 je već u konceptualnoj fazi. Očekuje se da će nova tehnologija, iskustva iz prethodnog projekta i jasna vizija Filipa Vebera transformisati Cyberpunk svet u nezaboravno igračko iskustvo.

Filip Veber otkriva planove za Cyberpunk 2 – Orion!

Odgovori na greške prvog dela

CD Projekt Red je svestan izazova koje je donelo lansiranje Cyberpunka 2077. Razne promene u razvojnom procesu i fokus na korisničkom iskustvu su najavljeni. Filip Veber je izrazio želju da izbegnu ponavljanje istih grešaka i pruže igračima naslov koji će zadovoljiti očekivanja.

Iščekivanje Cyberpunk 2 - Orion

Igračka zajednica sa nestrpljenjem iščekuje više informacija o Cyberpunku 2: Orion. Sa obećanjem grandioznih priča, dubljih uticaja životnih putanja, kao i izazova koje će ponuditi, ovaj nastavak obećava da će postati klasičan u svetu cyberpunk igara.

Cyberpunk 2: Orion označava novo poglavlje u svetu video igara, donoseći sveže ideje i ispravke koje će zadovoljiti apetite očekivane od naslednika Cyberpunka 2077. Ostaje nam samo da sa nestrpljenjem pratimo dalji razvoj i uživamo u avanturi koja nam dolazi. Prati naš blog za više informacija!

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.