Projekat Orion - Budućnost Cyberpunk 2077 univerzuma!

Projekat Orion - Budućnost Cyberpunk 2077 univerzuma!
13. oktobar 2023. 36 pregleda

Projekat Orion - Budućnost Cyberpunk 2077 univerzuma!

Sjaji se kao neon u noći, Cyberpunk 2077 je ponovo u fokusu! CD Projekt je otkrio svoje uzbudljive planove za nastavak ove epske igre, poznat kao Projekat Orion. Zaviri sa nama u budućnost Night City-ja i otkrij šta nas očekuje!

Pre nego što skočimo u svet Orion-a, važno je napomenuti da je Phantom Liberty, spektakularna ekspanzija za Cyberpunk 2077, već lansirana. No, CD Projekt nije stao tu. Projekat Orion, čije ime šapuće budućnost, je sledeći korak u evoluciji ovog cyberpunk univerzuma.

Projekat Orion

Rastuće svetlo Orion-a - Šta znamo do sada?

Adam Badowski, glavni kreativni direktor CD Projekta, je otkrio da je Projekat Orion trenutno u fazi konceptualnog dizajna. Ovaj projekat se rađa pod palicom iskusnih veterana koji su oblikovali svet Cyberpunk 2077 i stvorili Phantom Liberty. Tim radnika smešten u Severnoj Americi, u gradovima Vancouver i Boston, radi punom parom. Kako Badowski najavljuje, cilj je da tim bude mešavina stručnjaka iz Severne Amerike i Poljske, pružajući globalnu perspektivu razvoju igre.

Brži od svetlosti - Cyberpunk 2077 prodaje

Uzbuđenje nije zaustavljeno samo na planovima budućnosti. CD Projekt je ponosno objavio da je Cyberpunk 2077 sada premašio 25 miliona prodatih kopija od izlaska u decembru 2020. godine. Ova igra je postala pravi fenomen, brže se prodavala čak i od The Witcher 3. Ekspanzija Phantom Liberty je takođe briljirala, prodavši se u neverovatnih tri miliona kopija u prvoj nedelji lansiranja.

Najava Live-Action projekta - Spajanje stvarnosti i virtualnosti

A tu nije kraj uzbuđenjima. CD Projekt nas je zaintrigirao i najavom live-action projekta baziranog na Cyberpunk 2077. Iako je trenutno u ranoj fazi razvoja, ova najava nam daje nadu za još jednim dubokim uranjanjem u ovaj futuristički svet.

Projekat Orion

Dakle, spremi se da zakoračiš u Orion-ov svet, gde se sudaraju svetla i senke, tehnologija i ljudskost. Budućnost Night City-ja je u tvojim rukama. Hoćeš li je oblikovati ili samo posmatrati sa strane? Odluka je tvoja.

Prati naš blog za sve dodatne informacije o ovom naslovu!

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.