Epska avantura čeka - Odlaganje igre The Lord of the Rings - Return to Moria!

Epska avantura čeka - Odlaganje igre The Lord of the Rings - Return to Moria!
25. oktobar 2023. 32 pregleda

Epska avantura čeka - Odlaganje igre The Lord of the Rings - Return to Moria!

The Lord of the Rings: Return to Moria, igra koja nas je sve uzbudila svojim obećavajućim konceptom, nažalost je odložena za PlayStation 5 konzole. Umesto očekivanog oktobra, sada ćemo morati da sačekamo do 5. decembra 2023. godine kako bismo zakoračili u dubine Khazad-dûma.

Igra The Lord of the Rings - Return to Moria

Ova igra donosi nešto potpuno novo svetu video igara - co-op survival crafting RPG iskustvo smešteno u jedan od najikoničnijih delova Srednje Zemlje. Return to Moria smešta igrače u Četvrti Dob, 70 godina nakon što je Prsten uništen, prateći družinu patuljaka predvođenu hrabrim Gimlijem Lockbearer-om. Igrači će moći da istražuju dubine Khazad-dûma, poznate kao Moria, stvarajući predmete i sarađujući sa prijateljima kako bi preživeli u ovom fantastičnom svetu. Iako je vest o odlaganju razočaravajuća, developer Free Range Games i izdavač North Beach Games obećavaju da će dodatno vreme biti iskorišćeno da se unaprede različiti aspekti igre za PlayStation 5 konzole. Ova odluka, iako teška za fanove koji nestrpljivo iščekuju igru, pokazuje posvećenost tima da isporuče najbolje moguće iskustvo igračima.

Šta da očekujemo od Return to Moria?

Return to Moria neće biti obična avantura. Osim što će omogućiti osam igrača za kooperativno igranje na PC-ju i četiri igrača na PlayStation 5 konzoli, igra će takođe sadržati fascinantan element - mogućnost ponovnog proživljavanja hoda Družine kroz Moriju, doživljaj koji će trajati više od dva sata. Ovo nije samo igra, već i prilika da se osećamo kao deo same priče, hodajući istim stazama kao naši omiljeni junaci. Ono što čini ovu igru posebnom je i povratak legendarnog glumca Johna Rhys-Daviesa, poznatog kao glas Gimlija u filmovima Petera Jacksona. Njegov povratak dodaje dubinu igri, čineći je još vernijom izvornom materijalu J.R.R. Tolkiena. Osim toga, razvojni tim je uložio napore da stvori tajni dwarven jezik, doprinoseći autentičnosti i dubini sveta igre. Očekujemo ne samo izazovno iskustvo, već i bogatstvo detalja i priču koja će nas uvući u svoj čarobni svet.

Igra The Lord of the Rings - Return to Moria

Kako iskoristiti dodatno vreme?

Dok čekamo da se Return to Moria pojavi na našim ekranima, imamo vremena da se pripremimo. Možemo ponovo pročitati Tolkinove knjige, pogledati filmove ili čak proći kroz originalnu trilogiju igara. Ovo dodatno vreme nije samo čekanje - to je prilika da se potpuno uronimo u svet Srednje Zemlje, obnovimo naše sećanje na epske bitke i pripremimo se za avanturu koja nas čeka. Return to Moria će doći, to je sigurno, i kada se to dogodi, bićemo spremni da zakoračimo hrabro u ove čarobne dubine. Zajedno ćemo istražiti Moriu, stvarati predmete, preživeti i, što je najvažnije, živeti epsku priču koja nas čeka. Vidimo se u Srednjoj Zemlji!

Poruči svoj primerak na vreme!

Poruči svoj primerak

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.