NHL 24 - Povratak na led uz nostalgiju i novitete!

NHL 24 - Povratak na led uz nostalgiju i novitete!
25. oktobar 2023. 24 pregleda

NHL 24 - Povratak na led uz nostalgiju i novitete!

Ponekad u svetu video igara stiže naslov koji, iako nije svetski poznat, nosi sa sobom poseban šarm i pravu poslasticu za prave zaljubljenike u određeni sport. Tako je i sa NHL 24, igrom koja je možda prošla ispod radara mnogih, ali koja definitivno ima svoje mesto na gejmerskoj mapi. Iako smo možda skeptični zbog manjeg budžeta i ograničenih resursa koje je imao tim za razvoj, ova igra nije ništa manje nego spektakularna!

Već pri prvom susretu sa NHL 24, jasno je da se radi o igri sa dušom. Igrajući je, oseća se miris klizanja po ledu i uzbuđenje koje prate odlučujući trenuci na hokejaškoj utakmici. Iako ne može da se poredi sa velikim naslovima kao što su FIFA ili Madden, NHL 24 donosi svoj šarm i autentičnost u svet video igara.

NHL 24

Sve što volimo i što ne volimo

NHL 24 zadržava sve što smo voleli u prethodnim verzijama. X-Factor sistem, uzbuđenje poslednjih sekundi i frenetično klizanje golmana po ledu su tu, doduše sa nekim manjim poboljšanjima. Novi sistem sudaranja dodaje dozu realizma, čineći svaki kontakt i sudar autentičnijim. Jedna od značajnijih promena u igri je Vision sistem. Uveden je kako bi olakšao kontrolu, ali brzina hokeja često ometa smišljeno korišćenje ovog sistema. Igrači često moraju brzo reagovati, što dovodi do manjeg razmišljanja i taktičkih poteza.

Total Control i pritisak na ledu

Jedna od najvećih promena su nove kontrole i Pressure sistem. Total Control šema je uvedena kako bi olakšala igru novim igračima, ali je implementacija ovog sistema bila problematična. Uklonjene su neke opcije koje su stariji igrači voleli, što je izazvalo negodovanje. S druge strane, Pressure sistem donosi potpuno novu dinamiku igri. Ovaj sistem povećava pritisak na odbranu tokom dugotrajnih napada, simulirajući umor igrača i stvarajući mogućnost za greške. Međutim, ovaj sistem ima svoje slabosti, posebno kada igrači zloupotrebe njegove mehanike.

NHL 24

Istinski duh hokeja

NHL 24, uprkos svojim manama, donosi istinski duh hokeja u svet video igara. Bez obzira na ograničen budžet, tim za razvoj je uspeo da prenese strast i uzbuđenje ovog sporta na ekrane naših konzola. Dok se veći naslovi možda utrkuju za najnovijom grafikom i spektakularnim animacijama, NHL 24 donosi jednostavnost i pravu srž hokeja.

Hokejaški biser na tvom dlanu

Dakle, iako možda nije savršena, NHL 24 je pravi biser za sve prave ljubitelje hokeja. Ako tražiš iskustvo koje nije opterećeno suvišnim elementima i želiš da osetiš pravu suštinu ovog uzbudljivog sporta, NHL 24 je igra za tebe. Ova igra donosi pravu radost klizanja po ledu i uzbuđenje koje prate svaku hokejašku utakmicu.

Da li si spreman da zakoračiš na led i osetiš duh hokeja? NHL 24 te poziva na svoje klizalište – prihvati izazov i postani deo hokejaške legende! Poruči svoj primerak već danas!

Pogledaj ponudu

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.