EA Sports FC 24 - Fudbalski spektakl dobija Euro 2024 ažuriranje!

EA Sports FC 24 - Fudbalski spektakl dobija Euro 2024 ažuriranje!
27. novembar 2023. 256 pregleda

EA Sports FC 24 - Fudbalski spektakl dobija Euro 2024 ažuriranje!

Naredno leto obeležiće prestižno fudbalsko takmičenje, Euro 2024, koje će se održati u Nemačkoj. Uzbudljive vesti stižu iz EA Sports FC 24 sveta, gde se sprema masivno besplatno ažuriranje kako bi se igrači pripremili za ovaj fudbalski spektakl!

EA je objavio da će Euro 2024 ažuriranje stići na EA Sports FC 24, EA Sports FC Mobile i EA Sports FC Online tokom leta 2024 godine. Ovo ažuriranje će pokriti širok spektar platformi, uključujući PlayStation 5, Xbox Series X i S, PC, PlayStation 4, Xbox One i Nintendo Switch. Igrači koji učestvuju u FC 24 do 16. januara 2024. godine dobiće jedinstvenu priliku da osvoje jednu od najvećih evropskih zvezda kao nerazmenjivu stavku u Ultimate Team režimu, počevši od 18. decembra. Među igračima koji se mogu osvojiti su fudbalske zvezde poput Jacka Grealisha (Engleska), Ousmanea Dembeléa (Francuska), Federica Chiese (Italija), Floriana Wirtza (Nemačka), Virgila Van Dijka (Holandija) i Alvara Morate (Španija).

EA Sports FC 24 - Fudbalski spektakl dobija Euro 2024 ažuriranje!

Ovo je posebno značajno s obzirom na činjenicu da je EA prethodno prekinuo partnerstvo sa FIFA-om i lansirao novu franšizu EA Sports FC 24 u septembru 2023. godine. Igrači su sada u mogućnosti da uživaju u fudbalskom uzbuđenju na novim platformama, a UEFA-ino partnerstvo omogućava im da prate najuzbudljivija evropska takmičenja. Ljubitelji fudbalskih video igara mogu da se pripreme za nezaboravno iskustvo na terenu sa najnovijim Euro 2024 ažuriranjem koje će obogatiti njihovo iskustvo unutar EA Sports FC 24 sveta.

Hoće li tvoj tim osvojiti trofej?

Poruči svoj primerak već danas!

Pogledaj ponudu

Previous article:
Next article:
Povezani postovi
Komentari
Ostavite svoj komentar
Vaša email adresa neće biti objavljena.